حمایت آلمان از حمله اوکراین به قلمرو روسیه با تسلیحات غربی
اقتصاد ایران: صدر اعظم جدید آلمان استفاده اوکراین از تسلیحات غربی برای حمله به قلمرو روسیه را مجاز دانست.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی، در سایه تلاش های ناموفق صلح و حملات مداوم روسیه به شهرهای اوکراین، فریدریش مرتس، صدر اعظم آلمان در سخنانی بر لزوم ادامه حمایت نظامی از اوکراین تأکید کرده و در سخنانی در برلین گفت: دیگر هیچ محدودیت بردی برای سلاحهای تحویل داده شده به اوکراین نه توسط بریتانیا، نه توسط فرانسه، نه توسط ما و نه توسط آمریکاییها وجود ندارد.
مرتس همچنین اظهار داشت که اوکراین اکنون میتواند به عنوان مثال، با حمله به مواضع نظامی در روسیه از خود دفاع کند. وی افزود: اوکراین تا همین اواخر قادر به انجام این کار نبود و به جز چند مورد استثنا این کار را نکرده بود و اکنون میتواند. مرتس جزئیات بیشتری در این باره ارائه نداد.
در ماه نوامبر، گزارشهای اولیه منتشر شد مبنی بر اینکه اوکراین موشکهای دوربرد ATACMS ساخت آمریکا و موشکهای کروز Storm Shadow ساخت بریتانیا را به اهداف نظامی در روسیه شلیک کرده است.
صدر اعظم آلمان همچنین هشدار داد که آن ها ( اوکراینی ها) باید برای یک جنگ طولانی مدت آماده شوند، حتی اگر همچنان مایل به ادامه مذاکرات با روسیه باشند. مرتس با اشاره به تلاشهای غرب در هفتههای اخیر گفت، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، ظاهراً پیشنهادهای مذاکره را نشانهای از ضعف میداند. وی افزود: هیچ کس نمیتواند ما را به طور جدی متهم کند که از تمام ابزارهای دیپلماتیک موجود استفاده نکردهایم.
وی تاکید کرد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، نیز ظاهراً پس از حملات گسترده روسیه به اوکراین به طور فزایندهای از پوتین سرخورده شده است. بنابراین مرتس ابراز امیدواری کرد که آمریکا کنار اوکراین بماند.
مرتس همچنین از افزایش فشارها بر دولتهای طرفدار روسیه در اتحادیه اروپا در مجارستان و اسلواکی خبر داده است.
به گزارش رسانه ها ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین چهارشنبه این هفته به برلین میآید. مرتس قصد دارد در این نشست درباره گامهای احتمالی برای مذاکرات فنی بیشتر بین اوکراین و روسیه بحث کند.
مرتس همچنین قصد دارد رئیس جمهور اوکراین را در جریان برنامههای مربوط به بسته تحریمهای جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه قرار دهد که هدف آن افزایش فشار بر مسکو برای شرکت در مذاکرات جدی است. زلنسکی همچنین با فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهور آلمان، دیدار خواهد کرد. مذاکراتی در مورد حمایت نظامی از اوکراین نیز برنامهریزی شده است.
مخالفت وزارت خارجه آلمان با تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل
در این میان یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان با وجود درخواست های مکرر سیاستمداران بلند پایه آلمانی برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به دلیل جنایات در نوار غزه با این مسئله مخالفت کرده است.
وی ضمن انتقاد از اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه در عین حال گفت که اما از تحریم تسلیحاتی که اسپانیا به دلیل وضعیت انسانی وخیم در آنجا خواستار آن شده حمایت نمیکند.
وادفول در عین حال خطاب به رژیم صهیونیستی گفت که نباید هیچ اخراجی از نوار غزه صورت گیرد.
مخالفت شهروندان آلمانی با ارسال تسلیحات برای اسرائیل
این در حالی است که نتیجه یک نظرسنجی اختصاصی موسسه سیوی برای روزنامه تاگس اشپیگل نشان میدهد که حمایت از رژیم صهیونیستی در میان مردم آلمان به شدت در حال کاهش است.
بر این اساس حدود نیمی از آلمانیها با صادرات اسلحه به اسرائیل مخالفند.
این آمار همچنین به وضوح نشان میدهد که آلمانیها میخواهند دولت فدرال نفوذ بشردوستانه بیشتری در جنگ غزه اعمال کند. حدود دو سوم آلمانیها طرفدار متقاعد کردن رژیم صهیونیستی برای اجازه دادن به ارسال کمکهای بیشتر به نوار غزه هستند.
از طرفی مرتس هم به شدت از اقدامات اسرائیل در نوار غزه انتقاد کرده و این جنایات را غیر قابل توجیه دانسته است.
انتهای پیام/