پایان دوازدهمین جشنواره تدریس برتر در بوشهر
اقتصاد ایران: بوشهر- با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر، آئین پایانی دوازدهمین جشنواره تدریس برتر پردیس علامه طباطبایی دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر بعد از ظهر دوشنبه در این آئین ضمن تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره در پردیسهای استان به ارائه گزارشی از روند برگزاری این جشنواره در دانشگاه پرداخت و اظهار کرد: امیدواریم خروجی این جشنواره معلمانی باشد که بتوانند به تربیت نسلی خلاق و شکوفا از دانش آموزان اهتمام ورزند.
علی اکبر قاسمی گفت: همه تلاش ما این است که دانشجویانی را تربیت کنیم که در واقع آن نقش تربیتی که در آموزش و پرورش برای تربیت نسل آینده لازم است، اتفاق افتاده و این اتفاق جز با آموزش و کیفیت بخشی آموزش حاصل نخواهد شد.
قاسمی بیان کرد: آموزش شایسته طبیعتاً ابعاد مختلفی دارد و این آموزش با داشتن امکانات رفاهی مناسب بیشتر محقق خواهد شد و با وجود اینهاست که میتوانیم معلمی در این دانشگاه تربیت کنیم که آینده ساز باشد.
وی با تقدیر از عوامل اجرایی و علمی جشنواره تدریس برتر در پردیسهای دانشگاه خاطرنشان ساخت: حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در این آئین با توجه به مشغله کاری بالای وی نشانگر اهتمام ویژه مدیرکل به دانشگاه فرهنگیان و احترام خاصه وی به دانشجو معلمان و نخبگان دانشگاه فرهنگیان در حوزه تدریس برتر است.
قاسمی تاکید کرد: جشنواره تدریس برتر به همت معاونت امور دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان طراحی و اجرایی شده و امسال دوازدهمین دوره این جشنواره است که در حال حاضر در سطح منطقهای در برخی رشتهها در حال برگزاری است و مرحله پردیسی و استانی آن در دانشگاههای فرهنگیان استانهای کشور سپری شده است.
وی در ادامه به هدف از برگزاری این جشنواره پرداخت و اضافه کرد: افزایش مهارت و توانمندسازی دانشجو معلمان در حوزه آموزش و مدیریت کلاس، نقشی اساسی در تربیت معلمان مؤثر برای نسل آینده دارد.
قاسمی با اشاره به دیگر اهداف برگزاری این جشنواره یادآور شد: تقویت روشهای تدریس، تمرین عملی آموزش و آمادهسازی دانشجو معلمان برای حضور مؤثر درکلاسهای درس را میتوان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره دانست.
وی با اشاره به اینکه کسب مهارت تدریس نیازمند مطالعه، تمرین و رقابت است، ادامه داد: از این رو جشنواره تدریس فرصتی برای محک زدن توانمندیهای آموزشی دانشجویان فراهم کردهاست.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند ملی است که مسیر حرکت آموزش و پرورش کشور را مشخص کرده است، گفت: این سند تأکید دارد که معلمان باید ابعاد مختلف شخصیتی و مهارتی را همزمان توسعه دهند دانشگاه فرهنگیان با تکیه بر این سند، به دنبال تربیت معلم تمام ساحتی است که در همه زمینهها مؤثر باشد.
جایگاه ویژه دانشگاه فرهنگیان در چارچوب این سند بنیادین آموزش و پرورش
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در این نشست اظهار داشت: در سند تحول شش ساحت تربیتی برای تربیت دانش آموزان مد نظر است.
عزیز بردستانی گفت: در نتیجه این شش ساحت تربیتی باید دانش آموز ما تبدیل به شخصیتی شود که در همه زمینهها صاحب نظر بوده، با مهارتهای مختلف تقویت شده و آماده ورود به اجتماع باشد.
بردستانی بیان داشت: همه ما در نظام آموزش و پرورش ملزم به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هستیم و لذا در چارچوب این سند دانشگاه فرهنگیان جایگاه ویژه ای دارد.
وی تصریح کرد: نیازمند روشهای نوین تدریس در آموزش و پرورش بر اساس خلاقیتها، نوآوریها و الگوهای جدید تدریس هستیم و این جشنواره تدریس برتر دانشگاه فرهنگیان گام نخست برای نیل به چنین هدف بزرگی است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: برگزاری جشنواره تدریس برتر در دانشگاه فرهنگیان که امسال دوازدهمین سال برگزاری آن است اتفاق خوب و شایسته ای است که نقشی کم نظیر در پرورش معلمان خلاق و نخبه برای نظام آموزش و پرورش دارد.
در این آئین از برترینهای جشنواره تدریس برتر پردیس علامه طباطبایی بوشهر در سطح استانی، رهیافتگان به مرحله منطقهای و کشوری، عوامل اجرایی و اساتید داور و شرکت کنندگان در جشنواره با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان دانشگاه تقدیر به عمل آمد.