پیشنهاد یک نماینده: مسئولان از جهنم ساختگی عبور کنند
اقتصاد ایران: غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، فعال سیاسی و نماینده ادوار مجلس، درباره فضاسازی جهنم در شهر فومن گفت: متاسفانه این اقدام به هیچ وجه فرهنگی نیست و بازخورد بسیار منفی در جامعه داشته است. به جای این کار خیلی کارهای دیگری هم در اولویت بودند مانند ساخت بهشت که میتوانستیم به مردم نشان دهیم. ضمن اینکه اگر این اقدام را فعالیت فرهنگی در نظر بگیریم، فعالیت فرهنگی مستقیم آن هم به این شکل دیگر پاسخ نمیدهد.
ایلنا: غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، فعال سیاسی و نماینده ادوار مجلس، درباره فضاسازی جهنم در شهر فومن گفت: متاسفانه این اقدام به هیچ وجه فرهنگی نیست و بازخورد بسیار منفی در جامعه داشته است. به جای این کار خیلی کارهای دیگری هم در اولویت بودند مانند ساخت بهشت که میتوانستیم به مردم نشان دهیم. ضمن اینکه اگر این اقدام را فعالیت فرهنگی در نظر بگیریم، فعالیت فرهنگی مستقیم آن هم به این شکل دیگر پاسخ نمیدهد.
وی ادامه داد: حالا از این موارد که بگذریم الان یک پول قابل توجهی هزینه شده و چیزی ساخته شده و ما هم به فرض استقبال میکنیم اما درخواست من این است که اول مسئولین کشور بیایند و از این پل صراط رد شوند. تمام مقامات کشور به استثنای رهبری، همه باید از آتش در همین دنیا رد شوند. اینها برای مردم ساخته نشده چراکه مردم خیلی خوب جهنم را میفهمند. من به شخصه اعتقاد دارم کسی که به آخرت اعتقاد داشته باشد، به سختی مسئولیت را قبول میکند. یعنی اگر به آخرت اعتقاد داشته باشد نمیتواند مسئولیتش را داوطلبانه بپذیرد. این قدر مسئولیتپذیری مطابق آیات قرآن بسیار سخت است.
این فعال سیاسی تصریح کرد: حالا این هزینه هم شده و بالاخره به هر طریقی یک جهنمی ساخته شده است، هیچ اشکالی ندارد. ما هزاران مسئول داریم که کم هم نیستند. نوبتگذاری شود و همه از این پل رد شوند اگرچه من این کار را بدسلیقگی میدانم و معتقدم این کار حتی اولویت صدم کشور هم نیست. فومن و شفت گوشهای از بهشت ایران است اینکه اسمش را جهنم میگذارید کار خوبی نیست، ولی سرخود یک کاری کردند که اثر منفی زیادی داشته است. ای کاش از مردم نظرسنجی میکردند و میدیدند که مردم چقدر از این کار ناراحت هستند.
جعفرزاده ایمنآبادی گفت: حالا هزینه کردهاند و خیلی هم ادعا دارند که کار درستی است. بالاخره این شهر مزین به افرادی مانند آیت الله بهجت فومنی بوده است که یک عنصر صددرصد بهشتی است، اما چرا باید کاری کنیم که این شهر تبدیل به جهنم شود؟ این کار بسیار نابخردانه است. من هم پیشنهاد میکنم که برای اینکه این هزینه هدر نرود، این سه هزار مسئول از روی پل صراط فرضی رد شوند و با نکیر و منکر مواجه شده و به هفت حجره و آتش بروند این خواسته ما است، چون از پول ما و بیتالمال برای آن خرج شده است.
وی ادامه داد: مردم فومن از این اقدام ناراحت هستند؛ چراکه آنجا بهشت ایران است، شهر آیت الله بهجت فومنی است که الگوی بهشتی شیعه است، من انتظار داشتم فرمانده محترم سپاه یا یک نهاد امنیتی مانع این کار شوند، اما به هر دلیلی نشدند. اشکالی ندارد که ساخته شد، اما باید جهنم را به مسئولین نشان بدهید.
مردم خودشان خوب این چیزها را میدانند. شما اول سعی کردید مردم را به بهشت ببرید، مردم خودشان بهشتی هستند آنچه جهنمی است شک نکنید که مسئولین هستند همانطور که در روایات هم داریم که از هر سه قاضی دو قاضی به جهنم میروند. قضات را ببرید جهنم را ببینند چراکه الان مردم در ۱۵ میلیون پرونده سرگردانند. این سه هزار صندلی مدیران و وزرا و معاونین و هر کسی که رانت یا ماشینی گرفته را ببرند این جهنم را ببیند. الان هم مسئولان مانند زمان شاه و مانند سناتورها و تیمسارهای آن زمان در صندلی عقب خودرو مینشینند.
جعفرزاده ایمنآبادی گفت: رهبری شأنشان اجل از این حرفهاست و به غیر از رهبری همه باید از روی پل صراط رد شوند. این خواسته ماست، چون از پول ملت خرج شده و ملت میخواهد که این سه هزار نفر از روی پل صراط رد شوند. اینها بیشترشان نمیتوانند رد شوند، آنهایی هم که رد شوند به نظرم بعد استعفا میدهند.