تحول در کشاورزی کرمانشاه نیازمند تغییر نگرش و نگاه اقتصادی است

اقتصاد ایران: کرمانشاه- معاون توسعه منابع استانداری کرمانشاه با تأکید بر ضرورت آموزش نیروی انسانی و تغییر نگرش برای دستیابی به توسعه، گفت: کشاورزی کرمانشاه نیازمند نگاه اقتصادی برای عبور از چالش‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر دوشنبه، آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم، جلیل بالایی معاون توسعه منابع استانداری کرمانشاه با بیان اینکه این استان از ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه برخوردار است، گفت: تحقق توسعه پیش از آنکه در بستر فیزیکی اتفاق بیفتد، در ذهن انسان شکل می‌گیرد و لازمه آن، تغییر نگرش‌هاست.

وی با تأکید بر نقش محوری نیروی انسانی در مسیر توسعه، افزود: برای دستیابی به پیشرفت پایدار، باید سرمایه انسانی را آموزش داده و با ارتقای دانش، شرایط را برای تحول فراهم کنیم.

بالایی با اشاره به پتانسیل‌های فراوان بخش کشاورزی در استان از جمله حوزه‌های زراعت، باغداری، دامپروری و شیلات، اظهار کرد: نگاه اقتصادی به کشاورزی باید در اولویت قرار گیرد و برای آینده بازار محصولات کشاورزی نیازمند بازنگری در رویکردهای فعلی هستیم.

وی ادامه داد: شناخت دقیق چالش‌ها و اولویت‌بندی مسائل، مسیر عبور از شرایط کنونی را هموار می‌سازد و بستر لازم برای تدوین برنامه‌ای راهبردی فراهم خواهد شد.

معاون استاندار همچنین رفع عواملی که موجب نارضایتی عمومی می‌شود را ضرورتی جدی دانست و خواستار تلاش هم‌افزا برای افزایش بهره‌وری در تولیدات کشاورزی شد.

در بخش دیگری از سخنان خود، بالایی از خدمات «مهندس چاله چاله» رئیس پیشین سازمان جهاد کشاورزی تقدیر کرد و او را فردی بااخلاق، متعهد و مسئولیت‌پذیر معرفی نمود.

وی همچنین با تبریک انتصاب «مهندس حسنی» به عنوان رئیس جدید این سازمان، وی را فردی صبور، صمیمی و پرتلاش خواند و ابراز امیدواری کرد که با استفاده از ظرفیت‌های موجود، بخش کشاورزی استان به جایگاه شایسته خود دست یابد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ