پوشش بیمهای ۱۳ قلم دارو در صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج استان بوشهر
اقتصاد ایران: بوشهر- مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از پوشش بیمهای ۱۳ قلم داروی جدید در صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، داراب بارگاهی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با عنایت به مصوبه هیئت وزیران، پوشش بیمه پایه ۱۳ قلم دارو برقرار و در سامانههای سازمان بیمه سلامت پیادهسازی شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر در تشریح این داروها افزود: «داروی الترومبوپگ با دوزهای ۲۵ و ۵۰ میلیگرم، برای بیماران ترومبوسیتوپنی، با سهم سازمان ۷۰ درصد و منوط به تشکیل پرونده، داروهای لیزینوپریل با دوزهای ۵، ۱۰ و ۲۰ میلیگرم، بیزوپرولول با دوزهای ۲.۵ و ۵ میلیگرم، ترازوسین با دوزهای ۲ و ۵ میلیگرم، اینداپامید و اِپلرِنون با دوزهای ۲۵ و ۵۰ میلیگرم برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا، با سهم سازمان ۷۰ درصد و مبتنی بر ثبت نشان بیماری تحت پوشش قرار گرفتند.
وی بیان کرد: داروی دورناز آلفا در بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس (CF) با مجموع سهم سازمان و سهم صندوق صعبالعلاج ۹۰ درصد و مبتنی بر ثبت نشان بیماری قابل استفاده خواهد بود.
بارگاهی در بخش دیگری از سخنان خود به تغییرات سهم صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج برای برخی خدمات اشاره کرد و گفت: تغییرات سهم این صندوق برای خدمات بیماریهای تالاسمی، هموفیلی، دیالیز، ام اس و پیوند اعضا در سامانههای الکترونیک سازمان بارگذاری شده است تا بیماران بتوانند از مزایای این صندوق بهرهمند شوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر، از این تعداد بیماری، ۶۴ گروه دارای بسته خدمتی مشخص هستند و مابقی بیماریها نیز در قالب کمکهای موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج تحت پوشش قرار میگیرند تا هیچ بیمار نیازمندی از حمایتهای این صندوق محروم نماند.
بارگاهی همچنین تاکید کرد: علاوه بر داروهای جدیدی که اخیراً تحت پوشش قرار گرفتهاند، داروهای بسیاری از جمله داروهای اعصاب و روان، داروهای مورد نیاز برای درمان سرطان و سایر بیماریهای صعبالعلاج نیز تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی بیان کرد: این اقدامات نشاندهنده تلاشهای گسترده سازمان بیمه سلامت در راستای ارائه خدمات جامع و فراگیر به بیماران خاص و صعبالعلاج و کاهش دغدغههای آنان در زمینه تأمین هزینههای درمان و داروست.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهریادآوور شد: پوشش گسترده بیماریها و داروها در این صندوق، گامی مهم در راستای تحقق عدالت در سلامت و حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه به شمار میرود. این اقدام در راستای حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج و کاهش بار هزینههای درمان آنان صورت گرفته است و گامی مهم در جهت بهبود دسترسی این بیماران به داروهای مورد نیازشان محسوب میشود.