محدودیت تأمین آب کشت برنج در پارس‌آباد

اقتصاد ایران: پارس‌آباد- فرماندار شهرستان پارس‌آباد گفت: کشت برنج در شامات پارس‌آباد در حالی آغاز شده که ما با محدودیت تأمین منابع آب در کشت دوم روبه‌رو هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لطفی عصر یکشنبه در جریان بازدید از روند کشت برنج در شامات پارس‌آباد، اظهار کرد: در محدوده شامات پارس‌آباد همه ساله شاهد کشت محصول ارزشمند برنج هستیم که عمده ساکنان این منطقه سعی می‌کنند در فرآیند کشت و زرع این محصول مشارکتی جدی داشته باشند.

وی تصریح کرد: به دلیل محدودیت منابع آب، ما شرایط متفاوتی را در کشت این محصول شاهد هستیم و امیدواریم زارعان با توجه به الگوی ارائه شده و محدودیت تأمین منابع آب، بتوانند همکاری بهتری را در کشت و داشت این محصول داشته باشند.

فرماندار شهرستان پارس‌آباد گفت: بیش از ۱۵ روز است که عملیات کشت برنج در شامات پارس‌آباد آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن برنج سفید از این مزارع استحصال شود.

لطفی افزود: کاشت برنج در شامات پارس‌آباد سال‌ها است که انجام می‌شود و از هر هکتار پنج تن شلتوک به دست آمده و مرغوب‌ترین برنج در استان اردبیل از این منطقه استحصال شده و علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به برخی از استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: با تفاهم انجام شده با امور آب قرار است تأمین آب مورد نیاز برای برنج کاشته شده در این منطقه انجام شود که امیدواریم تا آخر خردادماه عملیات کاشت برنج در منطقه انجام شده و عملیات برداشت نیز اواخر تابستان به انجام برسد.

فرماندار شهرستان پارس‌آباد اضافه کرد: شهرستان پارس آباد شرایط مساعدی را برای تولید محصولات متنوع کشاورزی دارد و در این شهرستان بیش از ۲۰ نوع محصول کشاورزی با تنوع خاص تولید و روانه بازار مصرف می‌شود که این محصولات علاوه بر استان، مشتریان سایر مناطق را نیز دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ