ضرورت مشارکت همگانی برای کنترل ناترازی انرژی در سیستان و بلوچستان

اقتصاد ایران: زاهدان - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ضروری است برای عبور از ناترازی انرژی در استان تمام اقشار جامعه مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عطاء الله اکبری در جلسه بررسی راهکارهای کنترل مصرف انرژی (برق) سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه استان در تأمین انرژی با مشکل خاصی مواجه نیست، گفت: مشکل اصلی در ناترازی انرژی ناشی از الگوی مصرف نادرست است که متأسفانه نه تنها در کشور بلکه در استان نیز رعایت نمی‌شود.

معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان ارزان بودن انرژی را یکی از دلایل اصلی مصرف بیش از حد از آن عنوان کرد و گفت: گستردگی استان شرایطی را ایجاد کرده که منجر به هدر رفت انرژی می‌شود.

وی با بیان اینکه دولت برای حمایت از مردم یارانه‌های زیادی در این حوزه تخصیص داده است، گفت: برای حل مشکل ناترازی در استان نیازمند مشارکت فعال مردم در رعایت الگوی مصرف انرژی در ماه‌های آینده هستیم چرا که صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌تواند به پایداری جریان برق در استان کمک شایانی کند.

اکبری از آغاز جلسات مستمر برای کنترل مصرف انرژی در بخش‌های مختلف از جمله مسکونی، تجاری، صنعتی و کشاورزی خبر داد و گفت: در برخی از بخش‌ها از جمله کشاورزی، مرغداری‌ها و صنایع چاهک‌ها و استخرهایی بدون مجوز یا خارج از فرآیند قانونی، مصرف برق راه اندازی شده است که بر ناترازی انرژی تأثیر می‌گذارد و این قابل پذیرش نیست.

وی همچنین از تمامی واحدهای صنعتی، خدماتی، ادارات و بانک‌ها خواست طبق مصوبات اخیر اقدام به استفاده از دیزل، ژنراتورها و پنل‌های خورشیدی نمایند تا مصرف برق را کاهش داده و در بهبود وضعیت انرژی استان سهیم باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ