سالن اختصاصی هوش مصنوعی در الکامپ ۱۴۰۴ راه‌اندازی می‌شود

اقتصاد ایران: عضو پیشین هیأت‌مدیره سازمان نصر گفت: امسال نیز این نمایشگاه با شعار سرمایه‌گذاری هوشمند، توسعه پایدار، به‌دنبال تبیین نقش حیاتی فناوری در مسیر توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، حمید توسلی عضو پیشین هیأت‌مدیره سازمان نصر با اشاره به نوآوری‌های امسال نمایشگاه افزود: «برای نخستین‌بار سالن اختصاصی هوش مصنوعی در دو بخش طراحی شده که تمام زنجیره ارزش این فناوری تحول‌ساز را پوشش می‌دهد؛ از زیرساخت‌ها و سخت‌افزارهای پیشرفته گرفته تا محصولات کاربردی و صنعتی شرکت‌های پیشرو و استارتاپ‌های ایرانی.

توسلی درباره جزئیات این سالن گفت: در بخش اول، زیرساخت‌های هوشمند، شامل پردازنده‌های قدرتمند، پلتفرم‌های توسعه هوش مصنوعی و راهکارهای یادگیری ماشین معرفی خواهند شد و در بخش دوم، تمرکز بر راهکارهای عملیاتی در صنایع مختلف و نوآوری‌های استارتاپ‌هاست.

وی الکامپ را فرصتی راهبردی برای فعالان صنعت فناوری دانست و افزود: برای شرکت‌ها، متخصصان، استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران، الکامپ ۱۴۰۴ فضایی برای معرفی توانمندی‌ها، ایجاد مشارکت‌های مؤثر و شناسایی فرصت‌های نوآورانه در حوزه فناوری فراهم می‌کند.

عضو پیشین هیأت‌مدیره سازمان نصر همچنین از برگزاری رویدادهای جانبی خبر داد و گفت: در کنار نمایشگاه، نشست‌های تخصصی با موضوعاتی همچون حکمرانی هوش مصنوعی، بهره‌وری صنعتی و تجاری‌سازی فناوری برگزار خواهد شد. همچنین مسابقه نوآوری با جوایز ارزشمند برای تیم‌ها و طرح‌های برگزیده در نظر گرفته شده است.

وی در پایان تأکید کرد: الکامپ ۱۴۰۴ نقطه تلاقی دانش، سرمایه و سیاست‌گذاری در مسیر توسعه پایدار است و سازمان نصر از تمام بازیگران این حوزه دعوت می‌کند در این فرصت ملی مشارکت فعال داشته باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ