نهادینه‌سازی فرهنگ جبهه کلید پیشرفت اقتصادی کشور است

اقتصاد ایران: رشت- استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت بهره‌ گیری از فرهنگ جبهه در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی گفت: برای پیشرفت اقتصادی باید فرهنگ جبهه را در کشور نهادینه کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق‌شناس صبح جمعه در همایش مسئولان و مدیران بسیج سازندگی کشور در مجتمع فرهنگی شهید مطهری بندرانزلی با اشاره به مشارکت مردم در دوران جنگ اظهار کرد: اگر بسیج مردمی در ابتدای جنگ فعال‌تر عمل می‌کرد، خرمشهر برای ۱۹ ماه تحت اشغال نمی‌ماند.

وی افزود: مهارت‌های جنگی و تجهیزات دفاعی که در آن دوران ساخته شد، امروزه ایران را به قدرتی تبدیل کرده که بسیاری از کشورها، به‌ویژه آمریکا، با وجود تمایلشان، جرأت حمله به ایران را ندارند.

استاندار گیلان ادامه داد: استفاده از روحیه دوران جنگ در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی به همان اندازه ضروری است.

حق‌شناس با اشاره به نام‌گذاری سال‌های اخیر توسط مقام معظم رهبری با محوریت اقتصاد، تصریح کرد: این اهداف هنوز در حوزه‌های خودروسازی، بهداشت، مسکن و کشاورزی برخلاف موفقیت‌های نظامی، محقق نشده‌اند.

وی با اشاره به فرهنگ جبهه و جنگ که شامل اعتماد، انگیزه و مهارت است، بر ضرورت بهره‌گیری از این فرهنگ در حوزه‌های اقتصادی و صنعتی تأکید کرد.

استاندار گیلان با بیان اینکه توسعه کشور تنها با تلاش جمعی و تغییر نگرش امکان‌پذیر است، گفت: نباید صرفاً خود را پیمانکار یا مدیر یک بخش خاص دانست، بلکه باید تمام توان خود را برای رفع مشکلات کشور به کار گرفت.

حق‌شناس با اشاره به مشکل زباله در استان گیلان، توسعه را یک فرآیند دانست و گفت: برای رسیدن به موفقیت، تصمیم‌گیری‌های سخت و تصمیم‌گیری‌های سخت نیز سخت است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ