سیل مرگبار در شرق استرالیا چندین شهر را ویران کرد
اقتصاد ایران: رسانههای استرالیا امروز (جمعه) اعلام کردند که بارش بیوقفهی باران طی سه روز گذشته باعث بروز سیلابهای بیسابقهای در شرق این کشور شده که خیابانها را زیر آب برده، ارتباط بسیاری از شهرها را قطع کرده و خانهها را ویران کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رسانههای استرالیا امروز (جمعه) اعلام کردند که بارش بیوقفهی باران طی سه روز گذشته باعث بروز سیلابهای بیسابقهای در شرق این کشور شده که خیابانها را زیر آب برده، ارتباط بسیاری از شهرها را قطع کرده و خانهها را ویران کرده است.
بخشهایی از ایالت نیو ساوت ولز، پرجمعیتترین ایالت استرالیا، بیشترین آسیب را از این سیل مرگبار دیده است.
به گفته اداره هواشناسی استرالیا، طی سه روز گذشته معادل بیش از شش ماه بارندگی در این منطقه رخ داده است. تا روز جمعه، شمار قربانیان این سیل به چهار نفر رسیده است.
اجساد این چهار نفر از آبهای طغیانزده در بخشهایی از شمال ایالت نیو ساوت ولز، در حدود 400 کیلومتری شمال سیدنی، بیرون کشیده شدهاند.
آنتونی آلبانیزی، نخستوزیر استرالیا و کریس مینز، نخستوزیر ایالت نیو ساوت ولز روز جمعه از برخی مناطق آسیبدیده بازدید کردند.
آلبانیزی در گفتوگو با یک رادیوی محلی گفت: این شرایط بسیار هولناک است. نیروهای نظامی استرالیا در دسترس قرار خواهند گرفت. عملیات بازسازی گستردهای لازم است. خسارات گستردهای به زیرساختها وارد شده و همه ما واقعاً باید دستبهدست هم بدهیم و کمک کنیم.
بر اساس این گزارش، دولت وضعیت فاجعه ملی اعلام کرده که امکان بهرهگیری از منابع بیشتری را برای مناطق آسیبدیده فراهم میکند.
با وجود آنکه سطح آبها از صبح جمعه رو به کاهش گذاشته، مقامات میگویند حدود 50 هزار نفر همچنان در مناطق محصورشده در سیلاب باقی ماندهاند.
هزاران نیروی امدادی در عملیات نجات، بازیابی و پاکسازی شرکت دارند. مقامات همچنین به کسانی که به خانههای آسیبدیده خود بازمیگردند، هشدار دادهاند که مراقب خطرات احتمالی باشند.
دالاس برنز، رئیس سازمان خدمات اضطراری ایالت نیو ساوت ولز گفت: آبهای سیلابی ممکن است آلوده باشند. امکان حضور جانوران موذی و مارها نیز وجود دارد. باید این خطرات را در نظر گرفت. برق هم میتواند خطرساز باشد.
در سالهای اخیر، استرالیا با پدیدههای شدید آبوهوایی مواجه بوده که برخی کارشناسان آن را به تغییرات اقلیمی نسبت میدهند.
بر پایه گزارش اداره هواشناسی دولتی استرالیا، اقیانوسهای اطراف استرالیا طی ماههای گذشته به شکل غیرعادی گرم بودهاند. دریاهای گرمتر باعث تبخیر بیشتر رطوبت به جو میشوند که در نهایت میتواند منجر به بارشهای شدیدتری گردد.
انتهای پیام/