تمجید استاد دانشگاه سائوپائولو از نقش ایران در دفاع از ملتها
اقتصاد ایران: استاد برجسته حقوق بینالملل دانشگاه سائوپائولو برزیل با ستایش از نقش ایران در مقابله با سیاستهای سلطهطلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، ایران را ستون اصلی جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا دانست.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، پروفسور سالم ناصر، استاد برجسته حقوق بینالملل در دانشگاه سائو پائولو برزیل، با ستایش از نقش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با سیاستهای سلطهطلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، ایران را ستون اصلی جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا دانست.
پروفسور سالم ناصر که در نشست مجازی «جبهه ی مقاومت و ایران قوی » صحبت میکرد، تأکید کرد: «ایران با ایستادگی در برابر توطئههای دشمنان و حمایت مستمر از ملتهای مظلوم، در رأس محور مقاومت قرار دارد. این کشور با بهرهگیری از اصول حقوق بینالملل، نقش مهمی در احقاق حقوق ملتهای تحت ظلم ایفا کرده است.»
پروفسور ناصر همچنین تحریمهای اعمالشده علیه ایران را غیرقانونی و مصداق «تروریسم اقتصادی» توصیف کرد و افزود: «این اقدامات نهتنها فاقد مشروعیت هستند، بلکه نقض آشکار حقوق بشر به شمار میروند.»
او هشدار داد که مقاومت ملتهای منطقه بدون حمایتهای سیاسی و معنوی جمهوری اسلامی ایران، نمیتوانست به چنین سطحی از پایداری و تأثیرگذاری دست یابد.
وی در بخش دیگری از این نشست به تجربه تقابل برخی از طرفهای منطقهای با ایران پرداخته و گفت: یک نکته خیلی مهم در این سالهای اخیر اتفاق افتاده است. سعودیها، قطریها و اماراتیها به موضوع خیلی اساسی پی بردهاند. آنها متوجه شدند وقتی که ایران به حملات علیه مقاومت با موشکها، پهپادها و .. پاسخ داد یا وقتی که یمن با موشک به اسرائیل حمله کرد، آمریکا نه تنها نتوانست از اسرائیل محافظت کند بلکه حتی نتوانست از خودش هم دفاع کند.
به گفته این استاد دانشگاه، بنابر این نه فقط ترامپ بلکه عربها دیدند که همه این تجهیزات و سیستمهای پاتریوت و دفاع هوایی که در اختیار دارند، هیچ کدام نمیتوانند آنها را نجات بدهند.
وی افزود: سعودیها در هشت سال جنگ علیه یمن نتوانسته بودند در برابر یمن از خودشان دفاع کنند و از این رو روی آمریکا به عنوان خط دفاع نهایی حساب میکردند. حالا فهمیدهاند که آمریکا آن تضمین رو نمیتواند به آنها ابدهد. آمریکا اصلا توانش رو ندارد که آن چتر حفاظتی را روی آنها بگستراند.
پروفسور سالم ناصر تاکید کرد: بنا بر این به نظر من آنها به این نتیجه رسیدند که بهترین راه این است که روابطشان را با ایران عادی کنند حتی اگر همزمان روابط خوبی هم با آمریکا داشته باشند
انتهای پیام/