ترویج مفاهیم قرآن با زبان هنر از اهداف جشنواره شهید آوینی است

اقتصاد ایران: رشت- معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه رویدادها فرصتی برای شکوفایی استعدادهای هنری است، گفت: ترویج مفاهیم قرآن با زبان هنر از جمله اهداف برگزاری این جشنواره‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید حبیبا ظهر یکشنبه در آئین اختتامیه سومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه گیلان ضمن گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: این جشنواره با هدف ترویج آموزه‌های قرآنی و دینی، پاسداشت فرهنگ مقاومت و تبلور توانمندی‌های دانشجویان در بخش‌های قرآنی، فرهنگی و ادبی به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.

وی قرآن و هنر را به عنوان دو گوهر بی‌بدیل و جلوه‌های تعالی روح انسان دانست و گفت: قرآن به عنوان کتاب هدایت برای بیداری و تجلی حکمت الهی است و هنر نیز تجسم زیبایی و ابزاری برای بیان عواطف و اندیشه‌ها است که بر جان و دل اثر می‌گذارد.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دانشگاه‌ها محل تولید علم نیست بلکه بستری برای پرورش انسان‌های خلاق است که در کنار علم از ایمان و ذوق هنری بهره‌مند هستند لذا حمایت از اینگونه فعالیت‌ها بخشی از رسالت ما محسوب می‌شود.

حبیبا با بیان اینکه برگزاری اینگونه رویدادها فرصتی برای شکوفایی استعدادهای هنری است افزود: تقویت روح وحدت و امید در نسل جوان یکی از دستاوردهای اینگونه جشنواره‌ها است تا با استمرار آن شاهد حضور نسلی با عقلی روشن، دلی مؤمن، وجدانی بیدار و دستانی هنرمند برای شکل‌گیری آینده‌ای روشن باشیم.

وی با اشاره به دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد: تقویت انس و تدبر در کتاب آسمانی در سطح دانشگاه‌ها یکی از اهداف اساسی ما است که در این مسیر دانشگاه باید پیشگام باشد همچنین ترویج سبک زندگی قرآنی، بنیان‌گذاری سیستم‌های عقیدتی، چگونگی مسلمان زیستن و قرآنی زیستن و تقویت مجموعه‌ها و تشکل‌های قرآنی از جمله اهداف ما است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: علاوه بر دانشجویان این فعالیت‌ها در سطح اساتید و کارکنان نیز باید گسترش یابد زیرا شناخت و انس با قرآن به‌خصوص برای نسل جوان امری حیاتی است.

حبیبا ضمن تاکید بر لزوم اهمیت چگونگی انس با قرآن کریم گفت: پیوند امورات زندگی با قرآن و شکل‌گیری باورهای درونی بر اساس این کتاب آسمانی به عنوان یک دستورالعمل جاودانه و سعادت‌بخش، حلقه اتصال مسلمین جهان است.

وی تصریح کرد: امروزه در برخی جوامع بشری مدرن به دلیل فاصله از معنویت، انسانیت، اخلاق و خداوند متعال به جایی رسیده‌اند که علی‌رغم پیشرفت‌های علمی و مادی، احساس سعادتمندی ندارند زیرا از این نسخه حیات‌بخش بی‌نصیب هستند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: قرآن اگر با هنر درآمیخته شود اثربخشی آن چند برابر است زیرا ابزار هنر دارای رسایی و بلاغت برای تبلیغ و تبیین است لذا هنر یک شیوه بیان است منتها از هر ابزاری؛ رساتر، نافذتر و ماندگارتر است.

حبیبا هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج مفاهیم قرآن با زبان هنر دانست و عنوان کرد: در این دوره ۲ هزار دانشجو در بخش‌های مختلف فرهنگی شرکت کردند و حدود ۳ هزار و ۵۰۰ ارسال به دبیرخانه ارسال شد و در نهایت ۱۰۸ اثر برگزیده مورد تقدیر قرار گرفت.

وی در پایان افزود: امیدواریم نسل جوان در راستای تبیین فرهنگ شهادت و ایثار و انتقال این فرهنگ به نسل آینده موفق باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ