رشد ۹۰ درصدی سود کشتیرانی در سال ۱۴۰۳

اقتصاد ایران: مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: کشتیرانی ایران به عنوان بزرگ‌ترین ناوگان کشتیرانی منطقه غرب آسیا در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته بیش از ۹۰ درصد رشد سود داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مدرس خیابانی مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به هفدهمین سالگرد ورود گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به عنوان ناوگان ملی به بورس اوراق بهادار تهران، اظهار کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگ‌ترین ناوگان کشتیرانی منطقه غرب آسیا در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته بیش از ۹۰ درصد رشد سود داشته و از رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۹ هزار میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود این روند رشد در سال ۱۴۰۴ نیز تداوم یابد، هرچند بازار کشتیرانی به شدت تحت تأثیر تحولات بازار و سیاست‌های بین‌المللی و نوسانات ناشی از آن قرار دارد.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه از برگزاری مجمع فوق‌العاده این شرکت در خرداد ماه سال جاری خبر داد و گفت: در صورت موافقت سازمان بورس، در این مجمع سرمایه شرکت از رقم فعلی ۸۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۱۶ هزار میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

وی همچنین دو ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ را برای نماد بورسی «حکشتی» مثبت ارزیابی کرد و افزود: در این مدت نماد «حکشتی» با ثبت رشد ۳۲ درصدی، نویدبخش آغاز روندی صعودی در سال جاری بوده است.

مدرس خیابانی در ادامه با اشاره به سرمایه‌گذاری گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار، خاطرنشان کرد: این سرمایه‌گذاری با حفظ منافع ذی‌نفعان انجام شده و در نتیجه آن توانستیم حمل‌ونقل در این بندر را از ۶ هزار TEU کانتینر در سال ۱۴۰۱ به ۹۰ هزار TEU کانتینر در سال ۱۴۰۳ افزایش دهیم. تلاش داریم بندر چابهار را به یکی از خطوط اصلی حمل‌ونقلی گروه کشتیرانی و کشور تبدیل کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: با تلاش همکاران در گروه کشتیرانی، پس از گذشت ۱۲ سال، صورت‌های مالی شرکت در سال ۱۴۰۳ از سوی سازمان حسابرسی به عنوان صورت‌های مالی «مقبول» مورد تأیید قرار گرفته است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ