کتاب «عقد حبس» رونمایی شد

اقتصاد ایران: کتاب «عقد حبس؛ تاریخچه، ماهیت و جایگاه آن در فقه امامیه و حقوق ایران» به قلم دکتر محسن اسماعیلی و محمدمعین شاهینی توسط انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) در نمایشگاه کتاب رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «عقد حبس؛ تاریخچه، ماهیت و جایگاه آن در فقه امامیه و حقوق ایران» به قلم دکتر محسن اسماعیلی - عضو هیأت علمی دانشگاه تهران- و محمدمعین شاهینی توسط انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) در نمایشگاه کتاب با حضور محمدمعین شاهینی، دکتر محمد صادق لبانی مطلق - عضو هیأت علمی دانشگاه خاتم - و جمعی از اساتید و پژوهشگران رونمایی شد.

به استناد این اثر، انجام امور خیریه و به‌صورت مشخص در اختیار قرار دادن مال خود به دیگران برای استفاده از آن به‌صورت رایگان، به روش‌های مختلفی امکانپذیر است. یکی از معروف‌ترین این روش‌ها، وقف کردن مال خود است که در این روش، فرد مال خود را به صورت دائمی و رایگان در اختیار دیگران قرار می‌دهد اما اگر فردی بخواهد مال خود را برای مدت محدودی به‌صورت رایگان در اختیار دیگران قرار بدهد به‌گونه‌ای که اطمینان از بهره‌مند شدن از آن وجود داشته باشد، چه اقدامی می‌تواند انجام دهد؟ اینجا است که از عقد حبس می‌توان استفاده نمود. اما متأسفانه این عقد به دلایل مختلف از جمله اختصار و اختلافی بودن مطالب مربوط به آن، آنطور که شایسته است شناخته نشده است.

این اثر که اولین اثر تخصصی در این زمینه است، تلاش کرده است ضمن بررسی سیر تاریخی عقد حبس در فقه امامیه و نقد و بررسی دقیق نظرات موجود در فقه و حقوق، جایگاه آن را نیز در حقوق ایران مشخص نماید تا علاوه بر پرکردن خلاءهای موجود، راه را برای آشنایی آحاد جامعه با آن و بکارگیری آن هموار نماید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ