استاندارد اجباری برای برنج مازندران تدوین شود
اقتصاد ایران: ساری- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران تدوین استاندارد اجباری و بسته بندی برای محصول برنج و مرکبات استان را ضروری دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید تولایی چهارشنبه شب در نشست استاندارد مازندران با اظهار اینکه استاندارد در ارتقا سطح کیفیت کالاها و زندگی مردم تأثیر مستقیم دارد، ادامه داد: با توجه به وجود بنادر و فرودگاهها در استان و تبادلات اقتصادی با کشورهای اوراسیا، نقش استاندارد بیش از گذشته دارای اهمیت است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران تصریح کرد: آموزشهای عمومی توسط اداره کل استاندارد به منظور آشنایی مردم با ضرورتهای استاندارد کالا به ویژه صنایع غذایی یک امر لازم و مورد تأکید است.
تولایی با تأکید به نظارتهای لازم بر اجرای الزامات فنی استاندارد بعد از صدور گواهی توسط تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات، اشاعه و گسترش استاندارد را عامل مهمی در رشد اقتصادی ۸ درصدی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه مازندران در تولید برنج، مرکبات و مرغ رتبه اول کشور را داراست، گفت: برنج، مرکبات و سایر محصولات غذایی استان باید بستهبندی و استاندارد اجباری داشته باشند تا مردم از کیفیت محصولات تولیدی استان با علامت استاندارد اطمینان خاطر داشته باشند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران خواستار ارائه آموزشهای عمومی به مردم درباره فواید و مزایای استاندارد و ارائه مشوقهای لازم به واحدهای دارای استاندارد شد.
وی همچنین خواستار آموزش تخصصی به بنگاههای تولیدی به منظور رعایت دقیق الزامات فنی و طراحی و اجرای آموزش و آگاهی رسانی به خدمات گیرندگان برای آشنایی با آزمایشکاهها و تجهیزات مدرن در اختیار سازمان استاندارد و اداره کل استاندارد استان شد.