تغییر در نحوه استفاده از سامانه‌های نسخه‌نویسی برای پزشکان

اقتصاد ایران: معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: از انتهای اردیبهشت ماه و به منظور افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک، ورود پزشکان و سایر درمانگران به این سامانه دو مرحله‌ای خواهد بود و پیامک حاوی گذرواژه (OTP) به تلفن همراه کاربران ارسال می‌شود.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهرام غفاری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: از انتهای اردیبهشت، پزشکان و سایر درمانگران در سراسر کشور هنگام ورود به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی باید پیامک حاوی گذرواژه که به تلفن همراه آنها ارسال شده است را وارد کنند تا امکان صدور نسخه الکترونیکی فراهم شود.

غفاری با بیان اینکه این اقدام به منظور حفظ منافع بیمه شدگان و منابع سازمان تامین اجتماعی انجام شده است، افزود: در حال حاضر کاربران تنها با ثبت نام کاربری و گذر واژه ثابت که از پیش تعریف شده بود، وارد سامانه نسخه الکترونیک می‌شوند که این فرایند از امنیت مطلوبی برخودار نیست و در مواردی شاهد بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده از گذرواژه های کاربران بوده‌ایم که موجب بروز تبعات قانونی برای برخی از آنان شده بود.

وی افزود: پیرو اطلاع‌رسانی مکرر به شرکت‌های پشتیبان نرم افزاری نسخه نویسی، از سال گذشته احراز هویت دو مرحله‌ای ورود کاربران از طریق API به سامانه نسخه الکترونیک وارد فاز اجرایی شد و از انتهای اردیبهشت امسال این طرح در سراسر کشور اجرا می‌شود و پزشکان و سایر درمانگران برای نسخه‌نویسی باید حتما ً گذرواژه ارسال شده به گوشی خود را در سامانه وارد کنند.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی افزود: پیامک حاوی گذرواژه به همان شماره تلفنی که در زمان ثبت نام در سامانه نسخه الکترونیکی اخذ شده، ارسال می‌شود.

غفاری خاطرنشان کرد: برای پزشکان و درمانگرانی که به هر دلیل امکان استفاده از سامانه های بخش خصوصی را ندارند؛ سامانه نسخه نویسی سازمان تامین اجتماعی (EP) به آدرس ep.tamin.ir با تمام ظرفیت و به صورت رایگان قابل بهره برداری است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ