لزوم توجه به ظرفیت‌های اهل سنت در برنامه‌ریزی سازمان تبلیغات اسلامی

اقتصاد ایران: سنندج- مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی بر اهمیت طراحی برنامه‌های ویژه برای اهل سنت تأکید و خواستار تقویت تعامل با استان‌ها و حضور کارشناسان در شهرستان‌ها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سارا طالبی، عصر چهارشنبه در نشست شورای مدیران اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان، بر لزوم توجه به ظرفیت‌های اهل سنت در طراحی برنامه‌های ستاد تأکید کرد و خواستار تعامل بیشتر با استان‌ها و حضور فیزیکی کارشناسان در شهرستان‌ها شد.

وی افزود: اهل سنت به عنوان یکی از ظرفیت‌های ویژه در برنامه‌های ستاد، نیازمند توجه خاصی در طراحی برنامه‌ها هستند و بسیاری از برنامه‌ها بدون در نظر گرفتن این ظرفیت طراحی شده‌اند و لازم است اقداماتی مؤثر در این زمینه تدوین شود.

طالبی همچنین به اهمیت تعامل با استان‌ها و نیاز به حضور فیزیکی کارشناسان در شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: زمانی که ناظر بوم شهرستان‌ها و استان‌ها باشیم، می‌توانیم طراحی‌های متناسب‌تری داشته باشیم.

مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه، به محورهای اصلی فعالیت‌های سازمان پرداخت و افزود: در خراسان رضوی به صورت فشرده روی ارتقای ارتباطات، توانمندسازی بانوان و الگو نمایی اقدامات موفق کار می‌کنیم.

طالبی خاطرنشان کرد: این سازمان در حال انجام وضعیت‌سنجی دقیقی از استان‌ها است تا بتواند در حرکت مأموریتی بانوان به بهترین نحو عمل کند.

بانوان کردستان پیشقدم در فعالیت‌های فرهنگی

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی استان و ظرفیت‌ها و آسیب‌ها را ارائه داد و به پیشقدم بودن بانوان در عرصه‌های مختلف از جمله تشکل‌های مردم نهاد پرداخت‌.

حجت‌الاسلام برومند رازیانی افزود: در حال حاضر علاوه بر مراکز قرآنی و مذهبی، ۲۰۰ کانون فرهنگی تبلیغی با مجوز تبلیغات اسلامی کردستان فعالیت دارند که ظرفیت مؤثری برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی محسوب می‌شوند.

در این جلسه مدیران ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان مسائل و آسیب‌ها و ظرفیت‌های حوزه بانوان در سطح شهرهای استان را اعلام کردند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ