بررسی راهکارهای گسترش مبادلات پستی تهران و ایروان

اقتصاد ایران: در راستای تقویت تعاملات پستی بین‌المللی، مدیران عامل پست ایران و ارمنستان، بر ارتقای مبادلات، انتقال دانش فنی و توسعه تجارت الکترونیک تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست در نشست مجازی با شوشان الکسانیان، مدیرعامل پست ارمنستان با اشاره به ظرفیت‌های موجود ارتقا سطح تعاملات پستی تهران و ایروان، خواستار انتقال دانش و تبادل تجربیات در حوزه خدمات فنی و مهندسی و افزایش حجم مبادلات پستی بین دو کشور شد.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم مبادلات پستی می‌تواند از طریق توسعه سرویس تجارت الکترونیک بین دو مجری پستی اتفاق بیفتند، افزود: تدوین تفاهم‌نامه‌ای مشترک می‌تواند زمینه تسهیل و توسعه مبادلات پستی، در بخش تجارت الکترونیک را فراهم سازد.

مدیرعامل پست ارمنستان نیز در این نشست مجازی با استقبال از پیشنهادات ارائه‌شده، گفت: بازنگری تعاملات پست به‌منظور افزایش حجم مبادله مرسولات بین دو مجری پستی و راه‌اندازی سرویس پست اکسپرس(EMS) بین دو کشور می‌تواند بستر توسعه تعاملات ایجاد کند.

شوشان الکسانیان، بهره‌برداری از پلتفرم‌های تجارت الکترونیک بین‌المللی موجود با همکاری پست ارمنستان برای ارسال سفارش کالای شهروندان ایرانی را مفید توصیف کرد.

وی در ادامه از آمادگی این کشور برای همکاری در تسهیل فرآیندهای عملیاتی در بخش‌های مختلف از جمله موضوعات گمرکی خبر داد که مورد استقبال مدیرعامل شرکت ملی پست قرار گرفت.

در پایان، مقرر شد پست دو کشور پس از تکمیل بررسی‌های کارشناسی، پیشنهادات خود را برای توسعه همکاری‌ها و تنظیم و انعقاد تفاهم‌نامه اعلام کنند

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ