شناسهگذاری ۳۲ نوع فرآورده غذایی مختص بیماران در کشور
اقتصاد ایران: معاون اداره کل امور فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از تولید و شناسه گذاری ۳۲ نوع فرآورده غذایی ویژه مختص بیماران مبتلا یا در معرض ابتلا به سوءتغذیه و فرمولهای غذایی بیمارستانی خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهادر صیدمحمدیان، معاون اداره کل امور فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: غذاهای ویژه برای اهداف پزشکی خاص طراحی شده و به مدیریت تغذیهای بیماریهایی مانند متابولیک، سوءتغذیه و نارساییهای گوارشی کمک میکنند، در حالی که مکملها برای تقویت تغذیهای عمومی کاربرد دارند.
وی با اشاره به لزوم مصرف این محصولات تحت نظر پزشک، از برنامههای نظارتی و توزیعی سازمان غذا و دارو برای دسترسی بهتر به این محصولات خبر داد.
او راهاندازی سامانههای آنلاین برای استعلام و پیگیری، کنترل اصالت، برچسبگذاری دقیق و اطلاعرسانی صحیح را از جمله اقدامات این سازمان عنوان و بیان کرد: همچنین، راهنماهای مصرف و آموزشهای عمومی برای گروههای هدف بهروزرسانی میشود تا نیازهای تغذیهای بیماران بهطور دقیق تأمین شود.
معاون اداره کل امور فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از روند رو به رشد ساماندهی این محصولات خبر داد و اعلام کرد که در سال 1403، مجموعاً 2 میلیون و 871 هزار و 711 قلم کالا در حوزه غذاهای ویژه و بیمارستانی در سامانه زنجیره تأمین سازمان غذا و دارو شناسهگذاری شده است. این تعداد شامل 32 نوع محصول از جمله او.آر.اس، روغن ام سی تی، فرآوردههای غذایی ویژه مختص بیماران مبتلا یا در معرض ابتلا به سوءتغذیه و فرمولهای غذایی بیمارستانی مخصوص گاواژ (تغذیه از طریق لوله) است.
انتهای پیام/