برگزاری ۲۰۰ قرارملاقات در دو روز گذشته از فلوشیپ نشر تهران
اقتصاد ایران: در دو روز گذشته از فلوشیپ نشر تهران ۲۰۰ قرار ملاقات بین ناشران ایرانی و خارجی حاضر در نشریاری نمایشگاه کتاب تهران برقرار شده و تعدادی از این قرار ملاقاتها به نتیجه رسیده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نخستین فلوشیپ ادبی تهران دو روزی است که در نمایشگاه کتاب تهران در حال برگزاری است، بیش از 30 ناشر و آژانس ادبی از 22 کشور جهان به همراه 30 ناشر ایرانی دو روز است که مشغول مذاکره و رایزنی درباره خرید و فروش رایت کتاب هستند.
ناشران ایرانی حاضر در فلوشیپ تهران نیز عبارتند از: انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان، انجمن ناشران دیجیتال کودک و نوجوان، انجمن تصویرگران ایران، شورای کتاب کودک، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، کارگزاری ادبی ناکتا، آژانس ادبی کیا، آژانس ادبی صبا، آژانس ادبی سلجوق، کارگزار ادبی با مدیریت سمیه سلطانپور، کارگزاری ادبی روایت قلم، انتشارات شهر قلم، انتشارات میچکا، نشر افق، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، انتشارات مهرستان، نشر مهرک باادب، انتشارات براق، انتشارات پرتقال، کتابهای طوطی(انتشارات فاطمی) انتشارات نخل سبز، انتشارات جمال، انتشارات داستان های کودکان، انتشارات ایران بان، انتشارات به نشر، انتشارات پینما، انتشارات آی قصه و نشر گاندو، انتشارات هزار برگ، انتشارات شورا و انتشارات محراب قلم.
علیرضا نوریزاده دبیر این دوره فلوشیپ تهران در گفتوگو با تسنیم از اظهار تعجب عمده میهمانان خارجی این بخش از وسعت نمایشگاه کتاب تهران سخن گفته و می افزاید: آن چیزی که حائز اهمیت است این است که با وجود گذشت 36 دوره از نمایشگاه کتاب تهران، هنوز این رویداد برای بسیاری از فعالان حوزه نشر جهان ناشناخته مانده است، برای نمونه حجم بازدید از نمایشگاه کتاب تهران تعجب و شگفتی عمده مهمانان فلوشیپ را برانگیخته است.
وی ادامه داد: به گفته بسیاری ازاین ناشران، آنها تصور نمیکردند که نمایشگاه کتاب تهران همچون نمایشگاه کتاب مصر که پربازدیدترین نمایشگاه کتاب جهان است، شلوغ و مردمی باشد، اینکه ورود مردم به نمایشگاه آزاد است و و جه ورودی دریافت نمیشود، نیز نکته دیگری بود که برای آنها عجیب بود.
نوریزاده تصریح کرد: تصویرگری کتاب کودک، تنوع موضوعی نشر کودک و نوجوان و تعدد ناشران فعال در این زمینه از دیگر مواردی بود که برای مهمانان ایرانی فلوشیپ جذابیت داشت، در 2 روز گذشته نزدیک به 200 نشست و قرار ملاقات بین ناشران ایرانی و ناشران خارجی برگزار شده و تعدادی از آنها نیز به نتیجه رسیده است.
به گفته نوریزاده بازخوردها نشان میدهد که ما در معرفی نمایشگاه کتاب تهران و صنعت نشر خود به جهان باید راه بسیاری را طی کنیم، ادامهدار بودن فلوشیپ نشر تهران میتواند در پیمودن بخش قابل توجهی از این مسیر ما را یاری کند.
انتهای یام/