آمریکا بمب‌افکن‌های «بی-۲» را از دیگو گارسیا خارج کرد

اقتصاد ایران: مقامات آمریکایی مدعی شدند که ارتش این کشور پس از توافق واشنگتن و صنعا و همچنین مذاکرات «دلگرم‌کننده» با تهران، بمب‌افکن‌های «بی-۲» را در اقیانوس هند، با «بی-۵۲» جایگزین کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایمزآواسرائیل، به ادعای مقامات، پس از توافق آمریکا و یمن و همچنین در پی مذاکرات «دلگرم‌کننده» بین واشنگتن و تهران بر سر برنامه هسته‌ای ایران، ارتش آمریکا بمب‌افکن‌های «بی -۲» موسوم به «شبح» که به پایگاه هوایی دیگو گارسیا در اقیانوس هند اعزام کرده بود را با بمب‌افکن‌های «بی -۵۲» جایگزین کرده است.

مقامات آمریکایی دیروز (دوشنبه) به رویترز گفته بودند که ارتش این کشور در حال جایگزین کردن بمب‌افکن‌های بی۲ با نوع دیگری از بمب‌افکن‌ها در منطقه آسیا-اقیانوسیه است. این تصمیم پس از پایان عملیات‌های آمریکا علیه یمن و آتش‌بس برقرار شده بین دو کشور اتخاذ شده است.

پنتاگون در ماه مارس ۶ فروند بمب‌افکن بی -۲ را به پایگاه نظامی آمریکایی-انگلیسی مستقر در جزیره دیگو گارسیا واقع در اقیانوس هند اعزام و از آنها در بمباران مواضع انصارلله یمن استفاده کرد؛ تلاشی بی‌ثمر برای به زانو درآوردن یمن که در نهایت با اذعان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به شهامت و مقاومت یمنی‌ها، متوقف شد.

تایمزآواسرائیل نوشته است که به گفته کارشناسان، استقرار بمب‌افکن‌های بی -۲ در دیگو گارسیا، با هدف آماده‌باش آمریکا در خاورمیانه صورت گرفته بود. این بمب‌افکن‌ها که به فناوری رادارگریز مجهز هستند، می‌توانند بمب‌ها و تسلیحات هسته‌ای را حمل کنند.

مقاماتی که نخواستند نامشان فاش شود، گفته‌اند که بمب‌افکن‌های بی -۵۲ جایگزین بی -۲ خواهند شد. به ادعای تایمزآواسرائیل، بمب‌افکن‌های بی -۲ اعزامی به منطقه، حدود یک‌سوم محموع بمب‌افکن‌های موجود در زرادخانه تسلیحاتی واشنگتن را تشکیل می‌دادند.

ترامپ پس از یک ماه حملات هوایی بی‌وقفه آمریکا علیه یمن، هفته گذشته از توافق با صنعا خبر داد و گفت که انصارالله متعهد شده است که حمله به کشتی‌های آمریکایی را متوقف کند اما این توافق شامل کشتی‌های اسرائیلی یا عازم تل‌آویو نخواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ