سفیر ایران: تحریم‌های یکجانبه عدالت را تضعیف می‌کنند

اقتصاد ایران: سفیر ایران در چین در مقاله‌ای با اشاره به اینکه تحریم‌های یکجانبه قوانین بین‌المللی را نقض و عدالت را تضعیف می‌کنند، اعلام کرد که همکاری چند‌جانبه برای حفاظت از توسعه مشترک همه کشورها، یک نیاز فوری است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، پیرو برگزاری «نشست هم اندیشی کشورهای عضو بریکس درخصوص اعمال تعرفه‌های یکجانبه بر کالاهای سایر کشورها» توسط وزارت امور خارجه چین، مقاله‌ای به قلم محسن بختیار سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین با عنوان «اتحاد برای حفاظت از انصاف، عدالت و ثبات جهانی» در بخش بین‌الملل نسخه چینی نشریه معتبر خلق ( People) منتشر گردید. 

در بخشی از این مقاله آمده است: «مقاومت مردم شگفت‌انگیز ایران در برابر سیاست فشار حداکثری و حمایت کشورهای بریکس از ایران، به ما اهمیت متحد شدن برای حمایت از انصاف، عدالت و ثبات جهانی را یادآوری می‌کند. تحریم های اقتصادی یکجانبه قوانین بین المللی را نقض و عدالت را تضعیف می‌کنند.

همه کشورها باید قلدری را محکوم کنند و اقدامات عملی انجام دهند. سیاست‌های تعرفه‌ای یکجانبه می‌تواند منجر به واکنش های دومینو‌وار گسترده مانند اختلالات زنجیره تامین و کاهش سرمایه‌گذاری شود و با توجه به ارتباط سیستم جهانی جهانی، میلیون ها شغل، کسب و کار و اقتصاد را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار دهد. امروز، همکاری چند‌جانبه برای حل و فصل این فشارهای اقتصادی و حفاظت از توسعه مشترک همه کشورها، یک نیاز فوری است»

در این مقاله همچنین به موضوعاتی همچون جنگ تعرفه‌ای ایالات متحده، آسیب آن به کشورهای در حال توسعه به ویژه در جنوب جهانی و آثار سوء در اقتصاد جهانی و همکاری بین کشورها، اشاره و پرداخته شده است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ