طالبان: احترام متقابل و تعامل کلید توسعه روابط منطقه‌ای است

اقتصاد ایران: وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با نمایندگان ویژه چین و پاکستان، بر گسترش روابط میان طالبان و همکاری سیاسی و اقتصادی سه جانبه تأکید کرد و افزود که احترام متقابل و تعامل، کلید توسعه روابط منطقه‌ای است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با «یو شیائو یونگ» نماینده ویژه چین و «محمد صادق» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اظهار داشت: از منظر امارت اسلامی، توسعه روابط اقتصادی و سیاسی و تفاهم منطقه‌ای از طریق احترام متقابل و تعامل به دست خواهد آمد.

بر اساس بیانیه وزارت کشور حکومت طالبان، حقانی همچنین در این دیدار بر گسترش روابط سه جانبه و نیز گسترش همکاری سیاسی و اقتصادی در منطقه تأکید کرد.

در این دیدار سه جانبه، طرف‌ها در زمینه موضوعات پنجمین دور گفتگوی وزرای خارجه طالبان، چین و پاکستان، دور آینده ششم و همچنین پنجمین گردهمایی وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان بحث و تبادل نظر کردند.

نمایندگان چین و پاکستان، نیز بر ضرورت تقویت همکاری‌های منطقه‌ای بر اساس حسن هم‌جواری و تعامل متقابل در راستای استقرار صلح و ثبات پایدار در افغانستان تأکید نمودند.

روزنامه اکسپرس تریبون نیز به تازگی مدعی شده است که چین و پاکستان در نشستی با حکومت طالبان در کابل بر گسترش پروژه کریدور اقتصادی چین ـ پاکستان (سی‌پک) به داخل افغانستان توافق کردند، توافقی که منابع پاکستانی آن را تلاشی راهبردی برای کاهش نفوذ هند در این کشور ارزیابی کرده‌اند.

پیش‌تر، «ملاعبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست وزیر حکومت طالبان نیز گفته بود حکومت کنونی افغانستان در بیش از سه سال گذشته توانسته‌ است امنیت را در این کشور برقرار کند.

وی گفته بود: «ما آماده‌ایم با جامعه جهانی بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک تعامل کنیم. ما به دنبال ایجاد فضایی برای همکاری‌های اقتصادی و سیاسی هستیم».

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ