اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت + مزایا و معایب

اقتصاد ایران: اصلی‌ترین عامل زیبایی لبخند افراد داشتن دندان‌های یکدست و زیبا است که با اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت می‌توان به آن دست یافت. این متن به معرفی روش کامپوزیت دندان و بررسی مزایا و معایب آن می پردازد.

حتما تا به حال کسانی را دیده‌اید که دندان‌هایی سفید، درخشان و براق، ردیف و بدون هیچ ایرادی دارند و در هنگام خنده، زیبایی چهره‌شان دو چندان می‌شود. شاید شما هم با خود فکر کنید از چه طریق می‌توانید دندان‌هایی چنین زیبا و جذاب داشته باشید و چگونه می‌توان در کمترین زمان ممکن به لبخندی گیرا و چشمگیر دست پیدا کرد؟ در پاسخ باید گفت که با کمک روشی به نام کامپوزیت ونیر کار اصلاح طرح لبخند که همان رفع نواقص دندان‌ها و بهبود ظاهر آنهاست، انجام می‌شود. اما این روش با مزایا و معایبی همراه است که در این متن به بررسی آنها و همینطور مراحل انجام و هزینه آن می‌پردازیم.

برای مشاوره با دندانپزشکی دکتر شیوا محمدی کلیک کنید.

(باامکان پرداخت اقساط)

کامپوزیت دندان چیست؟

کامپوزیت متریالی است که با کمک آن می‌توان کار رفع نواقص دندان‌ها و همینطور بهبود رنگ آنها را انجام داد. در واقع کامپوزیت کردن دندان یکی از روش‌های اصلاح طرح لبخند است که در آن مشکلاتی از قبیل فاصله بین دندان‌ها، کوچک بودن بیش از حد آنها، کجی و نامرتبی دندان‌ها، رنگ نامناسب و همینطور ترمیم شکستگی‌ها و ترک خوردگی‌های دندان برطرف می‌شود. در روش کامپوزیت دندان که در یک روز قابل انجام است، مقداری از متریال کامپوزیت بر روی دندان گذاشته شده و دندانپزشک با ابزاری مخصوص به فرم دهی آن جهت رسیدن به فرمی زیبا از دندان، مشغول می‌شود. برای انجام کامپوزیت نیازی به تراش دادن مینای دندان وجود ندارد.

نمونه 4 اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت در دندانپزشکی دکتر شیوا محمدی

طرح لبخند با کامپوزیت به چه معناست؟

یکی از روش‌های اصلاح طرح لبخند، ترمیم و بهبود ظاهر دندان‌ها با متریال کامپوزیت است. هنگامی که مشکلات موجود در دندان‌ها، مانند فاصله بین دندانی، کجی و نامرتب بودن آنها، شکستگی و ترک خوردگی‌های دندان، کوچک بودن اندازه آن و غیره با کمک کامپوزیت اصلاح شوند، دندان‌ها زیباتر و لبخند جذاب‌تر و تاثیرگذارتر می‌شود. خوبی اصلاح طرح لبخند آن است که هم دندان‌ها زیباتر شده و اشکلات آنها رفع می‌گردد و هم آسیبی به مینای دندان وارد نمی‌شود. در طرح لبخند با کامپوزیت و بر خلاف روش لمینت که لایه‌ای از مینای دندان تراش داده می‌شود، هیچ آسیبی به سطح دندان وارد نمی‌شود و تنها مواد کامپوزیتی بر روی آن چسبانده می‌شوند. این روش ماندگاری زیادی داشته و در صورت مراقبت صحیح تا سال‌ها بر روی دندان‌های فرد باقی می‌مانند.

نمونه 2 اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت در دندانپزشکی دکتر شیوا محمدی

برای مشاوره با دندانپزشکی دکتر شیوا محمدی همین حالا تماس بگیرید.

(باامکان پرداخت اقساط)

۰۹۳۶۶۹۰۱۱۹۳

اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت، برای چه دندان هایی مناسب است؟

افرادی که در زیر معرفی شده‌اند بهترین کاندیداها برای انجام کامپوزیت دندان به شمار می‌روند. اگر شما هم یک یا چند مورد از این موارد را دارا هستید می‌توانید برای کامپوزیت اقدام نمایید:

  • افرادی که هشت دندان جلویی‌شان دارای پوسیدگی باشد
  • افرادی که بین دندان‌های جلویی‌شان فاصله وجود دارد
  • افرادی که به صورت مادرزادی دندان‌های زرد یا لک‌دار دارند
  • افرادی که دندان‌هایشان به دلیل مصرف سیگار، نوشابه و خوراکی‌های دیگر زرد شده باشد

طراحی لبخند با کامپوزیت و هزینه آن

طراحی لبخند با کامپوزیت علاوه بر اینکه مزایای بسیار زیادی دارد، در موارد بسیاری نیز کاربرد دارد. کاربرد‌های آن در اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت به شرح زیر می‌باشند:

1: طرح لبخند با کامپوزیت، مناسب دندان های پوسیده

بدون شک یکی از مهم‌ترین کاربرد‌های کامپوزیت برای پر کردن دندان‌ها می‌باشد. دندان‌هایی که بنا به هر دلیلی پوسیده شده‌اند و نیاز به عصب کشی دارند، باید پس از انجام عصب کشی دندان پر شوند. برای پر کردن دندان‌های عقبی از ماده‌ای به نام آمالگام استفاده می‌شوند و برای پر کردن دندان‌های جلویی، کامپوزیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

20

 2: کامپوزیت برای طرح لبخند، مناسب دندان های شکسته

دندان‌های جلویی به هر دلیلی می‌توانند شکسته و یا لب پر شوند. برای ترمیم این دندان‌های شکسته از ماده کامپوزیتی استفاده می‌شود. این ماده علاوه بر ترمیم دندان، طراحی لبخندی زیبا را نیز به همراه خواهد داشت.

21

 3: طرح لبخند با کامپوزیت، مناسب دندان های فاصله دار

در صورتی که تنها دو دندان بیمار از یکدیگر فاصله داشته باشند، نیازی به انجام ارتودنسی برای اصلاح آن‌ها نیست و دندانپزشک می‌تواند با استفاده از مواد کامپوزیتی اقدام به بستن فاصله میان دندان‌های بیمار نماید و دندان‌های بیمار در کوتاه‌ترین زمان ممکن مرتب و منظم خواهند شد.

طراحی لبخند با کامپوزیت و هزینه آن

4: اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت، مناسب برای سفید کردن دندان های تیره

دلایلی مانند مصرف سیگار و رژیم غذایی ناسالم می‌توانند موجب زرد شدن دندان‌ها در گذر زمان شود. کامپوزیت گزینه بسیار مناسبی برای سفید و درخشنده کردن دندان‌های تیره می‌باشد. در طراحی لبخند با کامپوزیت، برای سفید کردن دندان‌ها ابتدا مقدار کمی از سطح روی دندان تراش داده می‌شود و سپس روکش‌های کامپوزیتی با رنگ‌های روشن‌تر روی آن‌ها قرار می‌گیرد.مانند روکش زیرکونیا که این روکش ها بدون استفاده از فلز در زیرسازی و با پردازش زیرکونیوم که یک آلیاژ سفید رنگ است ساخته می شوند.روکش‌های زیرکونیا یکی از زیباترین و بهترین گزینه ها به دندان‌های طبیعی هستند. بنابراین، آنها در دندانپزشکی زیبایی بیشتر ترجیح داده می شوند.

22

مزایا و معایب اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت

دانستن مزایا و معایب روش کامپوزیت دندان می‌تواند در ایجاد آگاهی بهتر برای یک تصمیم‌گیری درست در این زمینه کمک کند. مزایا و معایب اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت عبارت است از:

مزایای طرح لبخند با کامپوزیت

  • اصلاح ایراد واضح و جزئی طرح لبخند
  • بازگشت اعتماد به نفس
  • زیبایی بیشتر
  • جلوگیری از خراب شدن دندان‌ها
  • استقامت بیشتر دندان
  • لبخند زیباتر

معایب طرح لبخند با کامپوزیت

  • حساس شدن دندان‌ها
  • قیمت بالا
  • طبیعی نشدن طرح لبخند
  • مراحل درمان طولانی

نمونه 6 اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت در دندانپزشکی دکتر شیوا محمدی

طول عمر طرح لبخند با کامپوزیت چقدر است؟

طول عمر و میزان ماندگاری اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت تحت تاثیر عواملی مختلفی مانند جنس دندان‌های بیمار، نوع کامپوزیت و مهارت دندانپزشک، و از همه مهم‌تر نحوه نگهداری و مراقبت از کامپوزیت است. در واقع هنگامی که شما دندان خود را کامپوزیت می‌کنید باید بتوانید بهداشت دهان و دندان‌تان را رعایت کنید، مراقبت‌های کافی را انجام دهید تا کامپوزیت دچار شکستگی نشود، هر چند وقت یک بار برای پولیش به دندانپزشکی مراجعه کنید و دیگر اقدامات لازم را انجام دهید. با همه این‌ها می‌توان طول عمر طرح لبخند با کامپوزیت را بین 7 تا 10 سال پیش‌بینی کرد.

اقدامات لازم قبل از طرح لبخند با کامپوزیت

قبل از انجام کامپوزیت لازم است که اقداماتی در جهت بهبود روند کار اصلاح طرح لبخند، انجام شود. موارد زیر اقدامات لازم و ضروری پیش از انجام این کار است:

  • بیمار باید دندان‌های بیمار توسط متخصص معاینه و بررسی شود. زیرا برخی از مشکلات و آسیب‌های دندانی ممکن است به نحوی باشند که امکان اصلاح آن‌ها از طریق کامپوزیت مهیا نباشد. در این صورت دندانپزشک راه‌های دیگری را برای طراحی لبخند به شما پیشنهاد خواهد داد.
  • برای انجام طراحی لبخند با کامپوزیت نباید هیچگونه بیماری لثه و یا التهاب لثه‌ای داشته باشید و پیش از اقدام به طراحی لبخند با کامپوزیت باید آن را به طور کامل درمان کنید.
  • برای انجام کامپوزیت دندان و پیش از شروع کار مسواک زده و نخن دندان بکشید.
  • اگر مشکلات پوسیدگی دندان دارید، پیش از انجام کامپوزیت باید پوسیدگی ها ترمیم شوند.

مراحل انجام کامپوزیت دندان برای طرح لبخند

آشنایی با مراحل انجام کامپوزیت دندان مهم است زیرا هر چه اطلاعات شما در این زمینه کامل‌تر باشد، تصمیم‌گیری بهتری درباره انتخاب و یا عدم انتخاب این روش برای اصلاح طرح لبخند بهتر صورت می‌گیرد.

  • ابتدا آمپول بی‌حسی تزریق می‌شود تا در حین کار دردی را احساس نکنید. البته این کار بدون اعمال بی‌حسی هم قابل انجام است.
  • در مرحله دوم و پس از بی‌حس شدن دندان‌ها ماده‌ای اسیدی بر روی آن اعمال می‌شود تا سطح دندان برای چسبیدن ماده کامپوزیتی آماده شود. 
  • سپس مواد کامپوزیت با ملایمت روی دندان قرار داده می‌شود و دندانپزشک با ابزارهای مخصوص شروع به فرم‌دهی کامپوزیت می‌کند. او این کار را به گونه‌ای انجام می‌دهد که سطح دندان با کامپوزیت اصلاح شده و فرم زیبا و مناسبی به خود بگیرد.
  • در مرحله بعد اشعه فرابنفش به دندان‌ها تابیده می‌شود تا کامپوزیت‌ها کاملا سفت و محکم شوند.
  • در مرحله آخر، دندانپزشک با استفاده از پولیش، دندان‌ها را براق و درخشان می‌کند و اشکالات موجود در آنها را رفع می‌نماید.

نمونه 5 اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت در دندانپزشکی دکتر شیوا محمدی

مراقبت‌های لازم بعد از طرح لبخند با کامپوزیت

طبیعی است که رعایت برخی نکات و انجام برخی مراقبت‌ها پس از انجام کامپوزیت دندان طرح لبخند، می‌تواند سبب گردد که عمر مفید کامپوزیت‌ها افزایش یابد. در ادامه، برخی از مراقبت‌ها را که می‌توانند سبب افزایش مقاومت و طول عمر کامپوزیت دندان شوند را بیان کرده‌ایم:

  • پس از اتمام طراحی لبخند با کامپوزیت، تا چند ساعت و تا زمانی که بی‌حسی دندان به کلی از بین برود، از گاز زدن و خوردن غذاهای سفت بپرهیزید.
  • در صورتی که چند روز بعد از انجام کامپوزیت دندان با مشکلات جزئی آن مواجه شدید، به دندانپزشک متخصص خود مراجعه نمایید تا مشکلات را رفع نماید.
  • بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعایت نمایید. استفاده از مسواک و نخ دندان تاثیر به سزایی در سلامت دندان‌های شما خواهد داشت.
  • داشتن رژیم غذایی مناسب و پرهیز از خوردن غذاهایی که سبب تغییر رنگ دندان‌های می‌شوند، تاثیر به‌سزایی بر سلامت و زیبایی کامپوزیت‌های دندانی خواهد داشت.
  • از دندان‌هایی که روی آن‌ها کامپوزیت قرار گرفته است، به عنوان ابزار استفاده نکنید! جویدن ناخن یا مداد، بازکردن گره‌های سفت و یا شکستن یخ یا آجیل با دندان سبب می‌گردد که عمر مفید کامپوزیت‌ها کاهش یابد.

طرح لبخند با کامپوزیت برای چه افرادی مناسب نیست؟

برای بعضی از افرادی که یک یا چند مورد از موارد زیر را دارا هستند، پیشنهاد می‌شود که از روش کامپوزیت برای اصلاح طرح لبخند خود استفاده نکنند:

1: عادت های بد دهانی

به طور کلی باید گفت کامپوزیت برای افرادی که عاداتی مثل دندان قروچه یا فشار دادن دندان ها روی هم و را دارند، مناسب نیست. اگر توانایی ترک این عادات را دارید کامپوزیت دندان می‌تواند روش مناسبی برای اصلاح طرح لبخند شما باشد.

2: دندان های ناسالم

در صورت داشتن دندان‌هایی که از ریشه دچار مشکل هستند شما را از انجام کامپوزیت بازمی‌دارد. قبل از اقدام به انجام کامپوزیت بهتر است از سلامت دندان‌های خود مطمئن باشید.

3: دندان با ریشه ضعیف

بسیاری از افراد به شکل مادرزادی از ضعف ریشه‌های دندان رنج می‌برند. از آنجایی که کامپوزیت دندان بر پایه دندان‌های طبیعی افراد  استوار هستند داشتن ریشه‌های ضعیف استفاده از مزیت کامپوزیت دندان را برای شما مسدود می‌کند.

4: نامرتب بودن بیش از حد دندان ها

ایرادات اساسی در نظم و ترتیب دندان‌های طبیعی  با استفاده از کامپوزیت قابل اصلاح نیست. برای همین بهتر است برای اصلاح نامرتب بودن بیش از حد دندان ها از روش دیگری استفاده نمایید.

طرح لبخند با کامپوزیت برای چه افرادی مناسب نیست؟

هزینه کامپوزیت برای طرح لبخند

اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت بسته به نوع موادی که مورد استفاده قرار می‌گیرد، تعداد دندان‌هایی که باید کامپوزیت شوند و از همه مهم‌تر دستمزد دندانپزشک معالج متفاوت است. نوع کلینیک یا مطب دندانپزشکی که کامپوزیت در آن انجام می‌شود نیز می‌تواند در هزینه‌ها تاثیرگذار باشد. با در نظر گرفتن تمام این موارد می‌توان گفت که هزینه کامپوزیت برای طرح لبخند به ازای هر واحد (هر دندان) در حدود 4 تا بیش از 10 میلیون تومان است. معمولا برای اصلاح طرح لبخند باید 8 دندان بالایی کامپوزیت شوند، البته بعضی از افراد 8 دندان پایینی را نیز کامپوزیت می‌کنند تا تمامی دندان‌های‌شان یکدست و زیبا شود. در صورتی که بخواهید تمام دندان‌ها را کامپوزیت کنید هزینه نهایی آن بین 60 تا 160 میلیون تومان متغیر است.

دندانپزشکی دکتر شیوا محمدی

  • شرایط پرداخت اقساط
  • لمینیت دندان تخصصی
  • کامپوزیت ونیر دندان تخصصی
  • ایمپلنت (بدون درد) توسط جراح و متخصص فک و صورت

برای مشاوره کلیک کنید.

call icon

همین حالا تماس بگیرید.

۰۹۳۶۶۹۰۱۱۹۳

instagram icon

جهت مشاهده نمونه‌ها از صفحه اینستاگرام بازدید نمایید.

@dr_shivamohamadi_

location icon

نیاوران، ابتدای جماران، مجتمع تجاری جم سنتر، طبقه ۱۳

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ