ضرورت ورود تیم‌های توانبخشی به مدارس ابتدایی برای شناسایی و درمان اختلالات یادگیری کودکان

اقتصاد ایران: رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به شیوع ۶ درصدی اختلالات یادگیری در کودکان، بر لزوم ورود تیم‌های توانبخشی به مدارس ابتدایی و مهدهای کودک تأکید کرد و خواستار پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی برای این کودکان شد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سید علی حسینی، در نشست خبری که روز یکشنبه در این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به شیوع ۶ درصدی اختلالات یادگیری در کودکان، تأکید کرد که برای شناسایی و درمان به موقع این اختلالات، ضروری است که تیم‌های توانبخشی در مدارس ابتدایی و مهدهای کودک حضور داشته باشند. وی افزود: «بسیاری از اختلالات یادگیری در دوران پیش‌دبستانی و اوایل دوران ابتدایی شناسایی می‌شوند، بنابراین ورود تیم‌های توانبخشی به این مدارس می‌تواند در تشخیص سریع و ارائه درمان به موقع بسیار مؤثر باشد.»

حسینی همچنین اشاره کرد که علاوه بر تشخیص اختلالات یادگیری، آموزش معلمان در تعامل با تیم‌های توانبخشی می‌تواند به بهبود شرایط آموزشی کودکان کمک کند. وی تصریح کرد: «معلمان با آشنایی بیشتر با روش‌های توانبخشی می‌توانند در کلاس درس بیشترین کمک را به کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری ارائه دهند.»

وی همچنین خاطرنشان کرد که برخی اختلالات مانند اتیسم و فلج مغزی معمولاً توسط گروه‌های پزشکی متخصص شناسایی می‌شوند و برای درمان این اختلالات، مداخلات توانبخشی به همراه تشخیص و درمان دارویی توسط متخصصان مختلف از جمله پزشکان اطفال و مغز و اعصاب بسیار حائز اهمیت است.

حسینی در پایان بر اهمیت پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی برای کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری، جسمی و حرکتی تأکید کرد و گفت که دسترسی عادلانه به این خدمات می‌تواند به شناسایی زودهنگام اختلالات و درمان مؤثر آنها کمک کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ