دشمنان با هزینه هنگفت تلاش در القای ناامیدی و تغییر ذائقه مخاطب دارند

اقتصاد ایران: جانشین نزاجا گفت: دشمنان تلاش می‌کنند فضای ناامیدی را به جامعه القا کنند برای رسیدن به این هدف هزینه‌های هنگفتی صرف می‌کنند تا با تغییر ذائقه مخاطب، به مقاصد خود دست یابند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر نوذر نعمتی، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، در اختتامیه دومین جشنواره فضای مجازی نزاجا، به چالش‌های ایجاد انگیزه و امید در میان مخاطبان اشاره کرد و گفت: ایجاد انگیزه و امید در مخاطبی که به‌صورت شبانه‌روز آماج حملات رسانه‌ای دشمنان ما قرار دارد کار بسیار سختی است.

وی با بیان اینکه دشمنان تلاش می‌کنند فضای ناامیدی را به جامعه القا کنند، افزود: آن‌ها برای رسیدن به این هدف هزینه‌های هنگفتی صرف می‌کنند تا با تغییر ذائقه مخاطب، به مقاصد خود دست یابند.

امیر نعمتی ادامه داد: القای ناامیدی بسیار راحت است اما ایجاد بارقه‌ای از امید کار بسیار سختی است زیرا انتقال رویدادهای فضای حقیقی به مخاطب کار دشواری است.

جانشین نزاجا همچنین به سودمندی فضای مجازی برای نیروی زمینی ارتش اشاره کرد و گفت: این فضا توانسته به‌خوبی فعالیت‌های ما را در زمان کرونا و زلزله‌های مختلف به مخاطبان منتقل کند. در حالی که صداوسیما با محدودیت‌هایی برای انتقال پیام روبرو است، فضای مجازی این محدودیت‌ها را ندارد.

وی تأکید کرد که فضای مجازی باید در بین کارکنان و خانواده‌های نیروی زمینی گسترش یابد و گفت: بسیاری از خانواده‌ها و کارکنان از امکانات و ظرفیت‌های نزاجا در حوزه نیروی انسانی بی‌خبر هستند.

امیر نعمتی تصریح کرد: ما در فضای مجازی در صحنه واقعی نبرد قرار داریم و علی‌رغم تلاش همه مسئولان در این حوزه، می‌بایست فعالیت جدی‌تری در این زمینه صورت گیرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ