لزوم بازنگری در نظام آموزشی برای تربیت نیروی ماهر

اقتصاد ایران: تبریز- استاندار آذربایجان‌شرقی با تأکید بر پیوند میان آموزش و بازار کار، خواستار بازنگری جدی در محتوای آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست بعد از ظهر شنبه در جلسه شورای توسعه مهارت استان با بیان اینکه آموزش‌های ارائه‌شده در مدارس و دانشگاه‌ها نیازمند بازنگری اساسی است، گفت: سطح کیفی این آموزش‌ها باید به‌گونه‌ای ارتقا یابد که مهارت‌آموزی و آمادگی برای ورود به بازار کار در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: توسعه کمی مراکز آموزشی به‌تنهایی کافی نیست، بلکه باید کیفیت آموزش‌ها نیز به سمت تربیت نیروهای ماهر، خلاق و مولد سوق یابد؛ نیروهایی که نه‌تنها جذب بازار کار شوند بلکه بتوانند ثروت‌آفرینی کنند و به رشد اقتصاد محلی و ملی کمک برسانند.

سرمست با اشاره به نقش محوری سرمایه انسانی در توسعه پایدار، اظهار کرد: بدون تربیت انسان‌های کارآمد و ماهر، نظام آموزشی به اهداف خود دست نخواهد یافت.

استاندار با یادآوری پیشینه تاریخی تبریز و آذربایجان‌شرقی در نظام استاد شاگردی گفت: بسیاری از صنایع بزرگ این منطقه، ریشه در همان سنت‌ها دارند و نیروی کار متخصص، همواره نقطه قوت این استان بوده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه ۹۴ درصد از اقتصاد استان در اختیار بخش خصوصی است، بر لزوم ایجاد تعامل و پیوند مؤثر بین مراکز آموزشی و بنگاه‌های اقتصادی تأکید کرد و افزود: راه‌اندازی کارگاه‌های جوار صنعت می‌تواند مهارت‌های عملی کارگران را به‌طور قابل توجهی افزایش دهد.

استاندار خاطرنشان کرد: در آذربایجان‌شرقی، زنجیره ارزش در ۱۰ حوزه صنعتی از جمله فرش دستبافت، کفش، چرم، و صنایع معدنی تعریف شده است و با تمرکز بر مهارت‌آموزی هدفمند در این حوزه‌ها، می‌توان بهره‌وری و قدرت رقابت استان را ارتقا داد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ