بحران جدی آب در لرستان؛ پای موتور تلمبه‌های غیرمجاز در میان است

اقتصاد ایران: خرم‌آباد - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از بحران جدی کم‌آبی در تابستان امسال خبر داد و گفت: یکی از دلایل این امر استفاده غیرمجاز و بدون کنترل از موتور تلمبه‌ها در بالادست رودخانه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش حسن‌نژاد در سخنانی با هشدار نسبت به کاهش شدید ورودی آب به رودخانه‌های لرستان، اظهار داشت: بسیاری از رودخانه‌های اصلی لرستان به دلیل بهره‌برداری زیاد، کاهش بارندگی و استفاده غیرمجاز از موتور تلمبه‌ها در بالادست در شرف خشک‌شدن قرار دارند و در صورت ادامه این روند، تابستان امسال با بحران جدی کم‌آبی مواجه خواهیم بود.

وی با بیان این‌که وضعیت آبدهی رودخانه‌های استان بسیار نگران‌کننده است، تصریح کرد: رودخانه‌هایی مانند «چم زمان» ازنا، «تیره مروک»، «بیاتان»، «سیلاخور»، «هرود» و «چغلوندی» پایین‌دست سد «ایوشان»، «کاکاشرف»، «مادیان رود» پلدختر، «قلعه نصیر»، «چمشک» و «افرینه» پلدختر، «بادآور» نورآباد و دیگر رودخانه‌ها به دلیل بهره‌برداری بالادست، کاهش چشمگیر بارندگی‌ها و کاهش شدید آبدهی در آستانه خشکی کامل قرار دارند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، افزود: یکی از عوامل مهم در تخریب منابع آبی و زیست‌بومی استان، استفاده غیرمجاز و بدون کنترل از موتور تلمبه‌ها در بالادست رودخانه‌ها است که به محیط‌زیست و موجودات زنده آسیب جدی وارد می‌کند.

حسن‌نژاد، تصریح کرد: در راستای حفظ منابع آبی و جلوگیری از خسارات زیست‌محیطی، موتور تلمبه‌های غیرمجاز جمع‌آوری و اقدامات قانونی برای جلوگیری از بهره‌برداری غیرمجاز شدت خواهد گرفت.

وی تأکید کرد: از همه کشاورزان و مردم استان خواسته می‌شود در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و با اصلاح روش‌های مصرف و رعایت الگوی کشت، همراهی لازم را برای مدیریت منابع آب داشته باشند تا بتوان از بحران کم‌آبی جلوگیری کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ