وضعیت کنونی سدها بسیار نگران‌کننده است؛مجبوریم فشار آب را کاهش دهیم

اقتصاد ایران: تهران- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با بیان این که وضعیت کنونی سدها بسیار نگران‌کننده است و منابع آبی کافی در دسترس نیست، گفت: ما مجبوریم با کاهش فشار آب در شبکه، این کمبود رامدیریت کنیم.

محسن اردکانی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره چالش‌های کمبود آب در استان تهران هشدار داد و از شهروندان خواست برای مدیریت این بحران همکاری کنند.

او با اشاره به کاهش ذخایر آب در سدهای اطراف تهران، گفت: وضعیت کنونی سدها بسیار نگران‌کننده است و منابع آبی کافی در دسترس نیست، ما مجبوریم با کاهش فشار آب در شبکه، این کمبود را مدیریت کنیم تا نیازهای اولیه مردم تأمین شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران توضیح داد که در شرایط عادی، امکان تأمین فشار آب تا ۴ بار برای رساندن آب به ارتفاع ۴۰ متری و طبقات بالاتر وجود دارد، اما افزایش فشار می‌تواند به تخلیه سریع‌تر ذخایر آبی منجر شود.

او افزود: اگر فشار آب را بیش از حد افزایش دهیم، ظرف دو تا سه ماه تمام ذخایرمان تمام می‌شود و دیگر نمی‌توانیم پاسخگوی نیاز مردم باشیم.

وی همچنین به مسائل فنی مرتبط با تأمین آب در طبقات دوم و سوم ساختمان‌ها اشاره کرد و گفت: برخی مشترکین از پمپ‌های آب استفاده می‌کنند، اما این پمپ‌ها باید به شیرهای برگشتی مجهز باشند تا در صورت قطع برق، آب با فشار طبیعی به طبقات بالاتر برسد.

او تأکید کرد: این تنظیمات فنی برای مدیریت بهتر مصرف آب ضروری است.

شرکت آب و فاضلاب استان تهران با ارسال پیامک به مشترکین، از آن‌ها خواسته است مصرف آب را کاهش دهند و به توصیه‌های صرفه‌جویی پایبند باشند.

اردکانی با قدردانی از همراهی شهروندان، اظهار داشت: بیشتر افرادی که پیامک دریافت کرده‌اند، به این توصیه‌ها عمل کرده‌اند. انتظار ما از مردم فهیم تهران این است که با مدیریت مصرف، اثرات این کمبود را به حداقل برسانیم.

او در پایان اضافه کرد: تهران باید خود را با شرایط کم‌آبی و خشکسالی سازگار کند و همکاری مشترکین در این مسیر حیاتی است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ