تفاهم‌نامه پالایشگاه تهران و پژوهشگاه صنعت نفت برای بهبود نفت کوره

اقتصاد ایران: تفاهم‌نامه پالایشگاه تهران و پژوهشگاه صنعت نفت برای خدمات مشاوره ایی کیفی‌سازی نفت کوره امضا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت پالایش نفت تهران و پژوهشگاه صنعت نفت، در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، تفاهم‌نامه‌ای را جهت استفاده از توانمندی‌های این نهاد در حوزه دانش فنی و مهندسی در راستای ارتقا کیفیت نفت کوره این پالایشگاه با هدف دستیابی به استانداردهای زیست‌محیطی جهانی امضا کردند.

این تفاهم‌نامه با حضور عباس محسنی‌نیکوگفتار، مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران و عظیم کلانتری‌اصل، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت ایران، به امضا رسید.
بر اساس این تفاهم‌نامه، پژوهشگاه صنعت نفت خدمات مشاوره ایی در راستای تأمین دانش فنی واحدهای فرایندی لازم برای اجرای پروژه کیفی‌سازی نفت کوره در پالایشگاه تهران ارائه خواهد نمود.

بابک فروزش‌اصل، مدیر مهندسی طرح‌های شرکت پالایش نفت تهران، در خصوص این تفاهم نامه گفت: «شیرین‌سازی نفت کوره یکی از پروژه‌های ضروری شرکت است که در راستای الزامات قانون هوای پاک اجرا می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، تا سال ۲۰۲۵ باید سولفور موجود در نفت کوره به نیم درصد کاهش یابد.

وی افزود: پالایشگاه تهران برای دستیابی به این هدف، در کنار دیگر شرکتهای داخلی و خارجی متقاضی همکاری، تصمیم به همکاری با پژوهشگاه صنعت نفت گرفت تا از توانمندی‌های این نهاد در حوزه دانش فنی و مهندسی بهره ببرد.

به گفته فروزش‌اصل، مرحله دوم پروژه که مربوط به ارتقای کیفی سایر فرآورده‌هاست، در فاز مطالعاتی قرار دارد و مطالعات پایه آن در سال آینده آغاز می‌شود.همچنین طبق زمان‌بندی صورت‌گرفته، بهره‌برداری کامل از این پروژه در سال ۱۴۰۸ هدف‌گذاری شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ