مشترکان پرمصرف برق مورد نیاز خود را از طریق بورس تأمین کنند

اقتصاد ایران: وزیر نیرو با بیان این که قانونگذار شرایطی را برای مشترکان پرمصرف تعیین کرده که در صورت عبور از سقف مجاز، مشمول جریمه و افزایش پلکانی قیمت‌ها می‌شوند گفت: آن ها قادر خواهند بود برق مورد نیاز خود را از طریق بازار و بورس برق تأمین کنند.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو با بیان اینکه ناترازی امروز در زمینه آب و برق ناشی از اقتصاد نامناسب در این صنایع است، گفت: وضعیت در بخش آب به مراتب نگران‌کننده‌تر است، چرا که نهایتاً می‌توانیم آب را بازچرخانی کنیم و امکان تولید آب جدید یا حداقل با فناوری‌های فعلی در دسترس نیست.

عباس علی‌آبادی افزود: توصیه جدی من این است که مردم همکاری لازم را داشته باشند. بخشی از اصلاحات اقتصادی، شامل افزایش قیمت‌هاست که مطابق قانون و با هدف مدیریت مصرف اجرا می‌شود. قانون، شرایطی را برای پرمصرف‌ها تعیین کرده تا آنها جریمه شوند و قیمت‌ها به صورت پلکانی افزایش یابد.

وزیر نیرو بیان کرد: در صورتی که مصرف مشترکانی فراتر از الگوی تعیین شده باشد و امکان تأمین برق وجود نداشته باشد، آنها در اولویت قطع قرار می‌گیرند. البته راهکار‌هایی برای تأمین برق این افراد وجود دارد؛ مانند استفاده از مولد‌های خورشیدی، سیستم‌های ذخیره‌سازی و غیره. ما متعهد به تأمین برق تا سقف الگوی مصرف هستیم.

عباس علی‌آبادی تصریح کرد: الگوی مصرف در نظر گرفته شده نسبتاً بالا درنظر گرفته شده است که حدود 75 درصد مردم را شامل می‌شود، رقمی قابل توجه و کفایت‌کننده است.

وزیر نیرو گفت: اگر همه افراد این الگو را رعایت کنند، هم به یکدیگر و هم به اقتصاد خانواده‌ها کمک کرده‌ایم. همچنین مشترکان پرمصرف که مصرف بیشتر برایشان اهمیتی ندارد، قادر خواهند بود برق مورد نیاز خود را از طریق بازار و بورس برق تأمین کنند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ