توسعه کشاورزی درخراسان جنوبی نیازمند استانداردسازی وفرآوری محصولات است

اقتصاد ایران: بیرجند- رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی وسعه کشاورزی در خراسان جنوبی را نیازمند استانداردسازی و فرآوری محصولات دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، هراتی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی، بر لزوم استانداردسازی و فرآوری محصولات کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: برای دست‌یابی به توسعه پایدار در بخش کشاورزی، نخستین قدم، معرفی محصولات به بازارهای بین‌المللی است.

وی ادامه داد: استان خراسان جنوبی با داشتن محصولات ارزشمندی همچون خرما، زرشک، زعفران و انار می‌تواند در بازارهای جهانی نقش برجسته‌ای ایفا کند. اما این امر تنها با رعایت استانداردهای جهانی ممکن خواهد بود.

وی در ادامه افزود: متاسفانه در حال حاضر، دلالان و واسطه‌ها سود بسیاری از محصولات کشاورزی استان به جیب می‌زنند، در حالی که کشاورزان از سود واقعی تولید خود بهره‌ای نمی‌برند. این وضعیت به دلیل عدم وجود استانداردسازی و فرآوری مناسب محصولات است.

هراتی با اشاره به تجربه‌های موفق کشورهای دیگر در زمینه کشاورزی، اظهار کرد: در سفرهایی که به کشورهای همسایه داشتیم، متوجه شدیم که آنها با رعایت استانداردهای جهانی و فرآوری محصولات خود، توانسته‌اند بازارهای بین‌المللی را تسخیر کنند. در این راستا، استان خراسان جنوبی باید اقدامات مشابهی انجام دهد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی همچنین از دولت و بخش خصوصی خواست تا برای حمایت از کشاورزان و توسعه فرآوری محصولات کشاورزی در استان سرمایه‌گذاری کنند.

وی تاکید کرد: اگر این روند ادامه یابد و بازارهای جدید برای محصولات کشاورزی استان ایجاد شود، می‌توانیم شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم و در نهایت سود آن به جیب کشاورزان خواهد رفت.

هراتی تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تمام توان خود را به کار خواهد گرفت تا با همکاری با نهادهای دولتی و بخش خصوصی، استانداردسازی و فرآوری محصولات کشاورزی استان را به سطح بالاتری برساند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ