ثبت ۶ جشنواره خلیل‌آباد در تقویم گردشگری کشور

اقتصاد ایران: خلیل آباد - مدیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خلیل‌آباد از ثبت ۶ جشنواره بومی و محلی این شهرستان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نظام‌آبادی صبح پنجشنبه در نشست خبری دهمین جشنواره تاک‌پلو شهرستان خلیل‌آباد اظهار کرد: در دوره اخیر اقدامات جدی در ثبت و برگزاری جشنواره‌ها، مرمت آثار و توسعه زیرساخت‌ها صورت گرفته است.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خلیل‌آباد با بیان اینکه تاکنون ۶ جشنواره محلی شهرستان خلیل‌آباد شامل جشنواره تاک‌پلو، جشنواره انگور، جشن چراغو شب چله، جشنواره آبگرم، جشنواره روز کندر و جشنواره آب‌گرم به تقویم ملی رویدادهای گردشگری کشور اضافه شده است، افزود: از میان آن‌ها، جشنواره تاک‌پلو و سه جشنواره دیگر با سطح استانی به ثبت رسیده است.

وی همچنین از رونمایی رسمی از لوح ثبت ملی جشنواره تاک‌پلو در روز برگزاری جشنواره امسال خبر داد و گفت: در حوزه میراث ناملموس، همچنین در حال پیگیری ثبت جشنواره آبگرم به عنوان مدال گردشگری شهرستان هستیم.

نظام آبادی افزود: این جشنواره قرار است همه‌ساله در هفته پایانی اردیبهشت برگزار شود.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خلیل‌آباد با اشاره به حفظ و معرفی بافت‌های تاریخی و خانه‌باغ‌های سنتی خلیل‌آباد، گفت: هدف ما ثبت یکی از این خانه‌ها به عنوان نماد خانه‌باغ‌های انگوری خلیل‌آباد در فهرست آثار ملی کشور است، خوشبختانه از سوی برخی دهیاران معرفی‌هایی صورت گرفته و امیدواریم در این زمینه نیز گام مؤثری برداریم.

وی به اقدامات انجام‌شده در حوزه صنایع‌دستی نیز اشاره کرد و گفت: با همه ادارات شهرستان‌های استان مکاتبه کردیم که حداقل یک هنرمند فعال در حوزه صنایع‌دستی را به جشنواره معرفی کنند تا بتوانیم نمایشگاهی از محصولات صنایع‌دستی شهرستان و منطقه برگزار کنیم.

نظام‌آبادی با تأکید بر استفاده از ظرفیت دفاتر خدمات مسافرتی در معرفی شهرستان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون سه واحد بوم‌گردی فعال با مجوز در شهرستان فعال است و یک واحد دیگر هم در حال تمدید پروانه است، همچنین ۶ مورد دیگر در حال طی مراحل نهایی دریافت مجوز هستند.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خلیل‌آباد گردشگری کشاورزی را از اولویت‌های توسعه‌ای این اداره برشمرد اظهار داشت: با شعار خلیل‌آباد، دیار تاکستان‌های سرسبز و پایتخت کشمش ایران، در حال برندسازی شهرستان در سطح استان و کشور هستیم، در این زمینه، تورهای گردشگری کشاورزی را برای آشنایی گردشگران با باغ‌های انگور و گلخانه‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی از صدور دو مجوز جدید گردشگری کشاورزی خبر داد و گفت: این دو مجوز برای گلخانه‌های واقع در مسیر روستای ارغا در نظر گرفته شده‌اند که یکی از آن‌ها مربوط به انگور نوبرانه است و در راستای رونق گردشگری کشاورزی اقدام مؤثری خواهد بود.

نظام‌آبادی با تأکید بر اینکه در حوزه زیرساخت‌های گردشگری نیز طی دو سال اخیر اعتبارات خوبی جذب شده است، عنوان کرد: پایگاه اطلاع‌رسانی گردشگری شهرستان که چند سال غیرفعال بود، با تخصیص حدود یک و نیم میلیارد تومان احیا شده و اقدامات عمرانی نظیر دیوارکشی در آن انجام شده است.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خلیل‌آباد با تأکید بر نقش حمایتی نهادهای محلی اظهار کرد: در چند سال اخیر، شهرداری و شورای اسلامی شهر با تمام توان پای کار بوده‌اند و حمایت‌های مالی و اجرایی زیادی در برگزاری جشنواره‌ها و توسعه گردشگری داشته‌اند، این مشارکت‌ها ما را امیدوار کرده که خلیل‌آباد به یکی از قطب‌های گردشگری فرهنگی و کشاورزی در شرق کشور تبدیل شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ