آغاز توسعه خانه‌های اقامت موقت ویژه افراد اتیسم در ۶ استان

اقتصاد ایران: معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از توسعه خانه‌های شبانه‌روزی اقامت موقت ویژه افراد دارای اختلال اتیسم در ۶ استان خبر داد و گفت: این مراکز فرصتی برای ارائه خدمات آموزشی، توانبخشی و مراقبت موقت به این افراد فراهم می‌کنند.

- اخبار اجتماعی -

فاطمه عباسی، معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از برنامه‌ریزی برای توسعه خانه‌های شبانه‌روزی اقامت موقت ویژه افراد دارای اختلال اتیسم خبر داد و گفت: توسعه این خانه‌ها در دستور کار سازمان بهزیستی قرار دارد و هدف از ایجاد آن‌ها، ارائه خدمات آموزشی، توانبخشی، هنری و تفریحی موقت به افراد دارای اختلال اتیسم است.

وی افزود: این خدمات می‌تواند از چند ساعت تا چند روز ادامه داشته باشد و به خانواده‌ها این امکان را می‌دهد که در فرصتی کوتاه، فارغ از مسئولیت مراقبت مداوم از عضو دارای معلولیت، به امور روزمره، درمانی، سفر و سایر نیازهای خود بپردازند.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به شرایط افراد دارای اتیسمِ فاقد سرپرست مؤثر یا مجهول‌الهویه اظهار کرد: برای این گروه نیز پیش‌بینی‌هایی انجام شده است. این افراد در خانه‌های ویژه اختلال اتیسم اقامت دارند؛ به‌گونه‌ای که در ساعات صبح از خدمات مراکز آموزشی و توانبخشی روزانه بهره‌مند می‌شوند و در سایر ساعات، با حضور مربیان آموزش‌دیده، از خدمات مراقبتی برخوردار خواهند شد. این خدمات با هدف ارتقای توانایی‌های خودمراقبتی، انجام امور شخصی و سایر مهارت‌های روزمره ارائه می‌شود.

وی تأکید کرد: در سال 1404، توسعه این خانه‌ها در 6 استان کشور با پوشش کمک‌هزینه دولتی انجام خواهد شد و اعتبار لازم برای آن در قانون بودجه سال 1404 پیش‌بینی شده است.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی ادامه داد: در سایر استان‌ها نیز، در صورت وجود متقاضیان واجد شرایط برای تأسیس این خانه‌ها، آمادگی داریم توسعه مراکز را با پذیرش آزاد و بدون استفاده از یارانه دولتی در سال جاری آغاز کنیم.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ