نقشآفرینی بیشتری به بانوان خوزستانی درساختارسیاسی اجتماعی داده میشود
اقتصاد ایران: آبادان- سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: توجه به ظرفیت بانوان از اولویتهای کاری ماست و تلاش داریم نقشآفرینی بیشتری برای آنان در ساختارهای سیاسی و اجتماعی فراهم شود.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیبالله فضلاللهپور شامگاه دوشنبه در نشست هماندیشی با احزاب و فعالان سیاسی آبادان که در سالن جلسات فرمانداری ویژه آبادان برگزار شد، افزود: در تلاش هستیم تا با استفاده از مطالبات حرفهای و مشارکت فعالان سیاسی، جانمایی بهتری برای نظامات حرفهای استان داشته باشیم. تاکنون جلسات متعددی با گروههای سیاسی استان برگزار کردهایم.
وی با اشاره به فعالیتهای ستادهای انتخاباتی اظهار کرد: فعالان ستادها در گرمای طاقتفرسای خوزستان با دست خالی ایستادند و پیروزی امروز نتیجه تلاشهای آنان است. اکنون حدود ۱۲ روز است که مسئولیت این حوزه را بر عهده گرفتهام و در حال برنامهریزی برای استفاده از ظرفیت این افراد هستیم.
فضلاللهپور تأکید کرد: توجه به ظرفیت بانوان که نیمی از جامعه انسانی را تشکیل میدهند، از اولویتهای کاری ماست و تلاش داریم نقشآفرینی بیشتری برای آنان در ساختارهای سیاسی و اجتماعی فراهم شود.
وی از برنامهریزی برای برگزاری نشستهای ماهیانه فرمانداران با فعالان سیاسی خبر داد و افزود: این نشستها همه جریانهای سیاسی را شامل خواهد شد و فضای گفتوگوی مستمر را در سطح استان تقویت میکند.
سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان همچنین از سفر قریبالوقوع رئیس خانه احزاب کشور به خوزستان خبر داد و گفت: این سفر در راستای تعامل بیشتر و حمایت از تشکلهای سیاسی استان انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: شاخصسازی در انتخاب افراد برای مسئولیتهای اجتماعی اهمیت زیادی دارد و متأسفانه بسیاری از مشکلات، ناشی از نبود این شاخصهاست. باید جریانهای سیاسی با دقت بیشتری در این مسیر گام بردارند.
فضلاللهپور با اشاره به اولویتهای معاونت سیاسی اجتماعی، گفت: تشکیل کارگروههای تخصصی از جمله در حوزههای آسیبهای اجتماعی مانند خودکشی در دستور کار قرار گرفته است. مشارکت در قالب نشستهای هدفمند و پروژهمحور میتواند نتایج مؤثری در پی داشته باشد.
وی تاکید کرد: آبادان مظهر تجلی تمدن جدید است؛ این شهر سر آمد تجلیات تمدنهای جدید بوده است. اکنون هم میتوان با هم افزایی بر تمام مشکلات آن فائق آمد.
شهری با ظرفیتهای خاص
در ادامه این نشست، خسرو پیرهادی، فرماندار ویژه آبادان نیز اظهار کرد: آبادان به دلیل واقع شدن در نقطه صفر مرزی، با مسائل و ظرفیتهایی روبهروست که بسیاری از آنها در ارتباط مستقیم با معادلات بینالمللی است. وجود فرودگاه بینالمللی، میزبانی از اقوام و فرهنگهای متنوع، و سکونت ادیان مختلف در کنار یکدیگر، بر اهمیت خاص این شهر افزوده است.
وی افزود: طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت آبادان ۲۹۸ هزار نفر بود که احتمال میرود اکنون به ۳۲۰ هزار نفر رسیده باشد. این شهرستان دارای شش دهستان و دو بخش مرکزی و اروندکنار است و یکی از معدود شهرستانهایی است که دارای سه کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.
فرماندار ویژه آبادان ادامه داد: مردم این شهر با وجود بیمهریهای فراوان، همچنان با امیدواری به توسعه مینگرند. آبادان از کمترین تنش بین نیروهای مؤثر و اقوام در منطقه برخوردار است و همجواری با مرزهای بینالمللی یکی از شاخصههای مثبت آن به شمار میرود.
پیرهادی با اشاره به ظرفیتهای گردشگری گفت: در ایام نوروز پذیرای بیش از یک میلیون گردشگر بودیم. آداب، سنن و موقعیت بکر این منطقه، جاذبههای زیادی برای گردشگران دارد. همچنین با دستور استاندار خوزستان، اقدامات مناسبی در خصوص برداشت دژهای ساحلی اروند که از دوران جنگ تحمیلی به جا ماندهاند، در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۷۰ درصد مشاغل آبادان در حوزه خدمات بازرگانی فعال هستند و مردم بهطور غریزی به سمت مشاغل مرتبط با تجارت گرایش دارند. توسعه اقتصاد دریامحور نیز از سیاستهای کلان نظام است که در آبادان پیگیری میشود.
پیرهادی توضیح داد: تفاهمات مؤثری با سازمان منطقه آزاد اروند در حال شکلگیری است تا با تقسیم مناسب وظایف، روند اداره امور به شکلی مؤثرتر پیش رود و وحدت مدیریتی انجام شود.