پاکستان خواستار نشست محرمانه شورای امنیت شد

اقتصاد ایران: پاکستان به‌طور رسمی درخواست برگزاری نشست مشورتی اضطراری و غیرعلنی در شورای امنیت سازمان ملل را مطرح کرد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، نمایندگی دائم پاکستان در پی افزایش تنش‌ها میان دهلی نو و اسلام‌آباد، تاکید کرد: «با توجه به وخامت شرایط منطقه و افزایش تنش‌ها میان هند و پاکستان، به‌ویژه وضعیت در جامو و کشمیر که خطر تشدید درگیری‌ها را به‌همراه دارد و تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی محسوب می‌شود، پاکستان رسماً درخواست برگزاری مشورت‌های اضطراری و محرمانه شورای امنیت سازمان ملل را ارائه کرده است.»

وزارت امور خارجه پاکستان تاکید کرد «محمد اسحاق دار» معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه‌ این کشور، به نماینده‌ دائم این کشور در سازمان ملل دستور داده است تا اقدامات لازم برای برگزاری نشستی با هدف ارائه‌ گزارش به شورای امنیت سازمان ملل را فراهم کند.

وزارت امور خارجه پاکستان تأکید تصریح کرد: در نشست احتمالی شورای امنیت سازمان ملل، اسلام‌آباد قصد دارد اقدامات و اظهارات تحریک‌آمیز و تهاجمی دهلی نو را تشریح کرده و پیامدهای آن را برای صلح و امنیت منطقه‌ای به شورای امنیت گزارش کند. علاوه بر این، تعلیق پیمان ایندوس نیز به عنوان یکی از محورهای کلیدی این گزارش مطرح خواهد شد.

پیش‌تر، سوئیس با هدف کاهش تنش میان هند و پاکستان، پیشنهاد همکاری در تحقیقات بی‌طرفانه در زمینه حادثه تروریستی پهلگام را مطرح کرد که با استقبال پاکستان همراه شد.

وزیر خارجه سوئیس گفته بود دولت این کشور با هدف کمک به کاهش تنش میان دو کشور همسایه و دارای سلاح هسته‌ای، هند و پاکستان، آمادگی دارد در تحقیقات بی‌طرفانه حادثه تروریستی اخیر مشارکت کند.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ