تصویب کاربرگ توزیع بنزین سوپر در کمیته تخصصی هیأت مقررات‌زدایی

اقتصاد ایران: در دومین نشست پیاپی و فوق‌العاده کمیته تخصصی هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار در سال جاری، کاربرگ توزیع بنزین ویژه نیز به‌صورت اختصاصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر پس از تصویب کاربرگ واردات بنزین ویژه؛ در دومین نشست پیاپی و فوق‌العاده کمیته تخصصی هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار در سال جاری، کاربرگ توزیع بنزین ویژه نیز به‌صورت اختصاصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سیصد و پنجمین نشست این کمیته به ریاست "علیرضا نظری" رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب‌وکار و دبیر این هیأت، با دستورکار اختصاصی بررسی کاربرگ مجوز توزیع بنزین ویژه (سوپر) برگزار شد.

بنا بر این گزارش، در نشست مذکور که به‌طور پیوسته، صبح و بعدازظهر یکشنبه (مورخ ۱۴/‏۰۲/‏۱۴۰۴‬ و با هدف تعیین تکلیف مجوزهای واردات و توزیع بنزین ویژه به‌عنوان گام نخست عملیاتی نمودن طرح تأمین و عرضه بنزین ویژه برگزار گردید، محتوای کاربرگ توزیع بنزین ویژه به تصویب اعضای کمیته تخصصی هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار رسید.

در این نشست، مندرجات کاربرگ توزیع بنزین ویژه اعم از شرایط، مدارک، زمان و هزینه مورد نیاز برای صدور، تمدید، اصلاح، توسعه و ابطال مجوز مذکور به تفکیک و تفصیل و با لحاظ دغدغه‌ها و ملاحظات اعضا درخصوص نحوه نظارت، کنترل کیفیت، قیمت‌گذاری، انعقاد قرارداد و تقسیم مسئولیت در سراسر چرخه تأمین، ذخیره‌سازی، انتقال و توزیع فرآورده از واردات تا عرضه به مصرف‌کننده نهایی مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت.

گفتنی است، کاربرگ توزیع بنزین ویژه مصوب این جلسه به‌همراه کاربرگ واردات بنزین ویژه مصوب جلسه پیشین، جهت بررسی و تأیید نهایی اعضای هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار در جلسه آتی این هیأت مطرح خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ