بارگیری ۱۸۰۰ تن کالا از کنگان به مقصد قطر
اقتصاد ایران: بوشهر- فرماندار کنگان گفت: در راستای توسعه سرمایهگذاری دریا محور و گسترش فعالیتهای صادراتی، محموله هزار و ۸۰۰ تنی شامل سنگ، سرامیک و موزائیک از کنگان به مقصد بندر الرویس قطر بود.
به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین زیبا، ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از اسکله این بندر، از ظرفیتهای گسترده بندر کنگان برای تبدیل شدن به یکی از مهمترین مراکز صادراتی کشور خبر داد و سرمایهگذاران داخلی و خارجی را به حضور در این منطقه دعوت کرد.
فرماندار کنگان افزود: با اجرای طرح توسعه اسکله بندر کنگان، امکان بارگیری کالاهای غیرنفتی به مقصد کشورهای حوزه خلیج فارس فراهم شده است.
وی گفت: تاکنون، بیشتر بارگیریهای صادراتی بنادر شهرستان شامل محصولات پتروشیمی، کلینکر و مواد شیمیایی بوده، اما اکنون با سرمایهگذاری جدید در این اسکله، فضا برای تجار و بازرگانان سراسر کشور مهیا شده تا بتوانند از شهرستان کنگان بهعنوان مقصد صادراتی خود استفاده کنند.
افزایش ظرفیت پهلوگیری کشتیهای صادراتی؛ گامی به سوی رونق اقتصادی
زیبا در این بازدید تأکید کرد: با افزایش سطح حوضچه و عمق آب، امکان حضور کشتیهایی با تناژ بالا در شهرستان کنگان فراهم خواهد شد، این امر نه تنها موجب گسترش صادرات غیرنفتی میشود، بلکه توسعه تجارت دریایی و ورود سرمایهگذاران خارجی را به دنبال خواهد داشت
دعوت از سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای حضور در بندر کنگان
فرماندار کنگان با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۲.۵ میلیون تن کالا به ارزش ۳۳۵ میلیون دلار از گمرکات شهرستان کنگان صادر شده است، این بندر را یکی از قطبهای بزرگ حوزه صادرات دانست و گفت: از همین جا از سرمایهگذاران داخلی و خارجی و کشورهای حوزه خلیج فارس دعوت میکنم که در شهرستان کنگان سرمایهگذاری کنند.
وی بیان کرد: امسال، در سال حمایت از سرمایهگذاری و تولید، کارگروههای مختلفی را برای تسهیل این فرآیند در شهرستان تشکیل خواهیم داد.
توسعه صادرات به قطر و عربستان؛ گام بعدی بندر کنگان
وی بیان کرد: بارگیری این محموله صادراتی به کشور قطر تنها بخشی از برنامه توسعه تجارت دریایی کنگان است، مقدمات صادرات کالا از بندر کنگان به بندر دمام عربستان نیز فراهم شده و مسئولان در حال برنامهریزی برای گسترش همکاریهای تجاری با کشورهای منطقه هستند.
طرحهای توسعهای بندر کنگان در هفته دولت
زیبا در ادامه اظهار داشت: در هفته دولت، عملیات اجرایی ساخت انبارهای اسکله آغاز خواهد شد، همچنین بارانداز و رمپ پهلوگیری لندیگرافها تکمیل میشود و علاوه بر صادرات، بخش اسکله تفریحی، مسافری و گردشگری نیز تعیین تکلیف خواهد شد.
وی همچنین تأکید کرد که همزمان با توسعه صادرات و واردات، بحث گردشگری نیز در دستور کار قرار گرفته و بهزودی در انتهای حوضچه بندر، اسکله گردشگری و مسافری جانمایی و ساماندهی خواهد شد.
بندر کنگان اکنون بهعنوان یک نقطه کلیدی در تجارت دریایی ایران مطرح شده و با افزایش ظرفیتهای بندری و برنامهریزی برای صادرات گسترده، آیندهای روشن در انتظار این بندر است.