برگزاری کارگاه تخصصی با ارائه متخصصان ایرانی بازگشته به کشور

اقتصاد ایران: با حمایت پلتفرم کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری، کارگاه دو روزه تخصصی در حوزه‌ طراحی اصول بنیادین، در راستای استفاده از ظرفیت متخصصان ایرانی بازگشته به کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در راستای استفاده از ظرفیت متخصصان ایرانی بازگشته به کشور به همت پلتفرم کانکت، امروز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ دومین روز از کارگاه طراحی اصول بنیادین (Axiomatic Design یا AD) توسط آیدین همای از دانشگاه فنی درسدن در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

طراحی اصول بنیادین (Axiomatic Design یا AD) یک روش طراحی نظام‌مند مبتنی بر اصول مسلم است که به طراحان کمک می‌کند ابتدا با تفکر بی‌طرفانه نسبت به راه‌حل، مسئله را در حوزه کسب وکار و نیازمندی‌ها در حوزه عملکردی شناسایی کرده و سپس راه‎حلی طراحی کنند که بر اساس اصول و قضایای طراحی، به طور مؤثر مشکلات را حل کند. این رویکرد توسط پروفسور نام پی. سو از MIT توسعه داده شده تا پایه‌ای علمی برای طراحی ایجاد کند.

هدف اصلی این اقدام، بهبود فرآیند طراحی با ارائه یک چارچوب منطقی است که نیازهای مشتری را به راه‌حل‌های طراحی مؤثر و کارآمد تبدیل می‌کند. معماری نرم‌افزار اصول بنیادی (Axiomatic Software Architecture یا ASA) که بر پایه طراحی اصول بنیاد (Axiomatic Design) بنا شده است، دیدگاهی کل‌نگر به سیستم تحت طراحی ارائه می‌دهد و معمار را از طریق یک فرآیند طراحی ساختار یافته، تدریجی و تکرارشونده هدایت می‌کند. این رویکرد به طور ذاتی پیچیدگی سیستم را کاهش و خلاقیت را تقویت می‌کند، وابستگی به آزمون و خطا را به حداقل می‎رساند و امکان شناسایی راه‌حل‌های بهینه طراحی را میان گزینه‌های مختلف فراهم می‌کند.

برنامه کانکت معاونت علمی، به‌طور مستمر از متخصصان ایرانی در دانشگاه‌ها و کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی حمایت می‌کند. این حمایت‌ها نه تنها فرصتی برای انتقال دانش و تجربیات پیشرفته به جامعه علمی کشور فراهم می‌آورد، بلکه به تقویت ارتباطات بین‌المللی و تسهیل همکاری‌های علمی نیز کمک می‌کند. در این راستا، متخصصان ایرانی غیرمقیم به کمک این برنامه می‌توانند دانش و تجربیات خود را در قالب دوره‌ها و کارگاه‌های تخصصی به دانشجویان و محققان ایرانی منتقل کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ