اختلاف نظر درباره ایران، علت برکناری والتز توسط ترامپ

اقتصاد ایران: روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه گزارش داد به علت اینکه مایک والتز مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید درباره گزینه نظامی علیه ایران با بنیامین نتانیاهو هماهنگی انجام داد، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از او عصبانی شد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دو منبع آگاه به واشنگتن پست گفتند که مایک والتز مشاور امنیت ملی برکنار شده کاخ سفید پیش از دیدار ترامپ و نتانیاهو در اتاق بیضی، هماهنگی فشرده‌ای را با نخست وزیر اسرائیل درباره گزینه‌های نظامی علیه ایران داشته است.

به نوشته واشنگتن پست، شرایط والتز با ورود یک روزنامه‌نگار به یک گروه چت در پیام رسان سیگنال در ماه مارس متزلزل شد. اما مقامات ارشد و مشاوران ترامپ روز جمعه گفتند که او از اوایل دولت با دیگر مقامات ارشد، از جمله بر سر اینکه آیا اقدام نظامی علیه ایران توسط آمریکا دنبال شود یا خیر، اختلاف نظر داشته است.

دو نفر از منابع آگاه گفتند که زمان بازدید نخست وزیر اسرائیل از کاخ سفید به نظر می‌رسید والتز با نتانیاهو در مورد اینکه زمان حمله به ایران فرا رسیده است، هم‌نظر بود و این ترامپ را عصبی کرده بود.

این دو منبع گفتند که به نظر می‌رسد والتز پیش از دیدار نتانیاهو و ترامپ در کاخ سفید، هماهنگی‌های فشرده‌ای با نتانیاهو در مورد گزینه‌های نظامی علیه ایران داشته است.

به گفته یکی از این افراد، والتز می‌خواست سیاست آمریکا را به سمتی ببرد که ترامپ با آن راحت نبود، چرا که ایالات متحده هیچ تلاشی برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک نکرده بود.

آن شخص گفت: این موضوع به ترامپ منتقل شد و رئیس‌جمهور از آن راضی نبود.

به نوشته واشنگتن پست، دیدگاه برخی در دولت این بود که والتز در تلاش بود تا کفه ترازو را به نفع اقدام نظامی سنگین کند و با اسرائیلی‌ها همکاری می‌کرد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ