رخنه فرانسوی‌ها در بندر لاذقیه با قرارداد ۳۰ ساله

اقتصاد ایران: منابع سوری از امضای توافقنامه ای در زمینه مدیریت و بهره برداری از پایانه کانتینری بندر لاذقیه میان دمشق و پاریس خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سانا، مازن علوش، مدیر روابط عمومی سازمان کل گذرگاه‌های زمینی و دریایی سوریه از امضای توافقنامه ای با شرکت فرانسوی «CMA CGM» برای مدیریت و بهره‌ برداری از پایانه کانتینری بندر لاذقیه خبر داد.

وی افزود که مدت این قرارداد ۳۰ ساله است.

به گفته وی، شرکت فرانسوی در سال اول، سرمایه‌گذاری اولیه‌ای به ارزش ۳۰ میلیون یورو برای توسعه زیرساخت‌ها، تعمیر تجهیزات فعلی و اسکله‌ها و همچنین وارد کردن سیستم‌ها و فناوری‌های مدرن عملیاتی آغاز خواهد کرد. همچنین در سه سال بعد، سرمایه‌گذاری بیشتری تا سقف ۲۰۰ میلیون یورو انجام خواهد داد.

بر اساس این توافق، شرکت فرانسوی مسئولیت مدیریت و بهره ‌برداری پایانه کانتینری را بر عهده خواهد داشت

علوش در ادامه به سازوکار تصاعدی تقسیم سود اشاره کرد و گفت که سهم دولت سوریه از درآمدها، متناسب با افزایش حجم عملیات و تعداد کانتینرها، افزایش خواهد یافت. این سهم از سطح اولیه آغاز شده و به تدریج به ۷۰٪ می‌رسد، در حالی که سهم شرکت بهره ‌بردار ۳۰٪ خواهد بود. همچنین، تمامی هزینه‌های عملیاتی بر عهده شرکت فرانسوی خواهد بود

علوش همچنین اعلام کرد که پروژه‌های جدیدی برای نوسازی زیرساخت‌های دریایی و بازسازی بنادر سوریه از جمله احتمال سرمایه ‌گذاری‌های مشابه در بندر طرطوس و برخی گذرگاه‌های مرزی حیاتی در دست بررسی است.

گفتنی است که پس از سقوط بشار اسد و به قدرت رسیدن تحریرالشام در دمشق، شاهد چرخش ۱۸۰ درجه‌ای راهبرد کشورهای غربی و آمریکا در قبال سوریه هستیم. رویکرد آمریکا و اروپا در قبال حاکمان جدید سوریه بیش از هر چیز یادآور ابزاری بودن حقوق بشر در سیاست غرب و رفتار دوگانه کشورهای غربی در قبال مسائل حقوق بشری در مواجهه با بحران‌های بین المللی است. مساله سوریه بار دیگر ثابت کرد که هر جا منافع آمریکا و غرب ایجاب کند ارزش‌های حقوق بشری به راحتی نادیده گرفته خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ