ضرورت حرکت از خام‌فروشی به ارزش‌آفرینی در صنعت سنگ اصفهان

اقتصاد ایران: اصفهان-استاندار اصفهان بر ضرورت سرمایه‌گذاری در فرآوری سنگ و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و توسعه پایدار این صنعت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمالی‌نژاد شامگاه چهارشنبه در دومین همایش ملی صنعت سنگ دانشگاه آزاد خمینی‌شهر که با حضور فعالان این صنعت، سرمایه‌گذاران و مسئولان برگزار شد، بر ضرورت سرمایه‌گذاری در فرآوری سنگ، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و توسعه پایدار این صنعت تأکید و اظهار کرد: صنعت سنگ به عنوان یکی از ارکان مهم اقتصاد معدنی ایران معرفی شده و اصفهان با دارا بودن منابع غنی سنگ و سابقه طولانی در این صنعت، نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشور ایفا می‌کند.

وی تصریح کرد: یکی از محورهای اصلی این همایش، لزوم کاهش صادرات سنگ خام و افزایش سرمایه‌گذاری در صنایع فرآوری پیشرفته است.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: با توسعه این بخش، ارزش افزوده بیشتری ایجاد شده و سهم ایران در بازارهای جهانی افزایش خواهد یافت.

جمالی‌نژاد گفت: همچنین، استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و رباتیک برای افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها مورد تأکید قرار گرفته است و این فناوری‌ها می‌توانند کیفیت محصولات را بهبود بخشند و رقابت‌پذیری ایران در بازارهای بین‌المللی را ارتقا دهند.

وی با اشاره به حفاظت از محیط زیست و مسئولیت اجتماعی بر ضرورت به‌کارگیری روش‌های سبز و پایدار در استخراج و فرآوری سنگ تأکید کردند تا منابع طبیعی برای نسل‌های آینده حفظ شود.

استاندار اصفهان از همکاری‌های ملی و بین‌المللی، و همچنین آموزش نیروی انسانی متخصص به عنوان عوامل کلیدی برای رشد صنعت سنگ ایران یاد کرد و گفت: امید می‌رود با اجرای این راهبردها، ایران به یکی از بازیگران اصلی بازار جهانی سنگ تبدیل شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ