جامعه امروز نیازمند الگوهای ماندگار معلمی است
اقتصاد ایران: وزیر آموزش و پرورش گفت: جامعه دانش آموزی و آموزش و پرورش امروزه نیازمند الگوهای اثربخش و ماندگار در تعلیم و تربیت هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه اولین دوره برگزاری جایزه ملی باهنر ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: معلمان شهید بر گردن نظام تعلیم و تربیت حق بزرگی دارند یاد و خاطره این شهیدان را گرامی میداریم.
وی ضمن تشکر از مجموعه فرهنگی و آموزشی شهید باهنر گفت: برای اولین بار این مراسم برگزار شد که جای تشکر و قدردانی دارد زیرا در زمینه ارتقای جایگاه و شان معلم موثر است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: جایگاه شهید باهنر به عنوان یک معلم در قبل و بعد انقلاب در نظام تعلیم و تربیت و جهت گیریهای تربیتی با تأکید بر کتب درسی بسیار بی بدیل و والاست.
وی همچنین اشاره کرد: نقش تربیتی کتاب بسیار بالاست این نقش در انتقال ارزشها و دادهها نیز مهم است لذا دستاوردهای معلمان و چهرههای پرافتخار معلمی در حوزه تالیف کتب ارزشمند است باید به این دستاوردها در سطح ملی و بین المللی توجه شود.
کاظمی عنوان کرد: جامعه دانش آموزی و آموزش و پرورش امروزه نیازمند الگوهای اثربخش و ماندگار در تعلیم و تربیت هستند.
وی ضمن تجلیل از تقدیر از رئیس جمهور افزود: آموزش و پرورش مهم ترین اولویت رئیس جمهور است این وزارتخانه آسانترین، کم هزینهترین و سریع ترین مسیر برای دستیابی به توسعه کشور است زمانی میتوانیم به موفقیت در این حوزه برسیم که آموزش و پرورش اولویت اول حاکمیت باشد.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ریاست جمهور با نگاه به توسعه عدالت آموزشی و محرومیت زدایی همراه آموزش و پرورش است ارتقای رویکرد کیفیت مدارس نیز رویکرد دیگری است که مورد توجه دولت چهاردهم است.
گفتنی است ناصر باهنر دبیر علمی جایزه ملی شهید باهنر نیز در این مراسم، بیانیه پایانی هیئت داوران را قرائت کرد.
وی در این مراسم گفت: طی فراخوانی، رزومه های تالیفی و آثار برگزیده از افراد دریافت شده است که در مرحله اول 122 رزومه و 278 اثر تالیفی، به دبیرخانه جایزه ارسال شد.
باهنر با اعلام اینکه این آثار در 8 محور دروس رشته های علوم انسانی، علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم و معارف اسلامی و قرآن، رشته هنر، دروس آموزش ابتدایی، امور تربیتی و تربیت بدنی و حوزه تربیت معلم و آموزش اولیا تقسیم بندی شده است، اظهار کرد: حوزه علوم انسانی بیشترین شرکت کننده را با 50 درصد داشت. بعد از ارزیابی در دو مرحله، از بین 122 نفر، تعداد 42 نفر به مرحله دوم ارزیابی رسیدند.
دبیر علمی این جایزه همچنین خبر داد: در مرحله دوم با حضور هیاتی از نخبگان آموزش و پرورش، افراد ارزیابی شدند و در نهایت 8 نفر رتبه اول را در 8 حوزه و 7 نفر رتبه را در بحث شایسته تقدیر دریافت کردند. همچنین در این جایزه از 2 نفر به عنوان پیشکسوت نامدار و یک پیشکسوت شهید تقدیر میشود.
انتهای پیام/