توسعه شهرنشینی غیراصولی ریشه مشکلات کنونی شهرها است

اقتصاد ایران: سنندج_ فرماندار سنندج، با انتقاد از روند توسعه شهرنشینی در کشورهای جهان سوم، تاکید کرد: این توسعه مبتنی بر نیاز واقعی نبوده و همین امر منجر به بروز مشکلات عدیده‌ای در جوامع شهری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدغریب سجادی، پیش از ظهر سه شنبه در مراسم تجلیل از اعضای شوراهای ادوار این شهر، ضمن تاکید بر جایگاه رفیع مشورت در فرآیند تصمیم‌گیری، بی‌توجهی به این اصل مهم را از جمله گرفتاری‌های امروز مسئولان دانست.

وی نهاد شورا را نماد شور و مشورت در سطح محلی توصیف کرد و دستیابی به راهکارهای مؤثر برای حل مشکلات شهری را مستلزم همدلی و همراهی دانست.

فرماندار سنندج در ادامه سخنان خود، خطاب به اعضای شوراهای شهر، بر ضرورت ارزش قائل شدن خود شوراها برای جایگاه خدمتی‌شان تاکید کرد و افزود: مسئولان نیز وظیفه دارند حرمت این جایگاه را حفظ کرده و آن را در عمل نشان دهند.

سجادی همچنین به موضوع نظارت دقیق بر عملکرد شوراها اشاره کرد و با بیان اینکه نهاد شورا مظلوم واقع شده و آسیب‌پذیر است، تصریح کرد: متأسفانه هر مشکلی در شهر رخ می‌دهد، انگشت اتهام به سوی شورا و شهرداری نشانه می‌رود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر نقش مردم به عنوان ناظران عملکرد شوراها، خواستار دیده شدن اقدامات مثبت در کنار توجه به نقاط ضعف شد و خاطرنشان کرد: نباید کم‌کاری در یک بخش، تلاش‌های صورت گرفته در سایر حوزه‌ها را تحت‌الشعاع قرار دهد.

فرماندار سنندج در ادامه به موضوع توسعه شهرنشینی در کشورهای جهان سوم پرداخت و اظهار داشت: توسعه شهرنشینی در این کشورها بر اساس نیاز واقعی شکل نگرفته است و همین مسئله، بار سنگینی از مشکلات را بر دوش جوامع شهری تحمیل کرده است.

سجادی در پایان سخنان خود، با تاکید بر اهمیت احساس مسئولیت مسئولان در قبال شهروندان، گفت: ویژگی بارز یک مسئول در نظام اسلامی، حس مسئولیت‌پذیری او در قبال مردم است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ