تورگردانان چرخ گردشگری را به حرکت در می‌آورند

اقتصاد ایران: رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی در نشست B۲B معاون گردشگری و تعدادی از تورگردانان خارجی گفت: نقش تورگردانان در توسعه گردشگری بسیار اهمیت دارد و در حقیقت این تورگردانان هستند که چرخ گردشگری را به حرکت در می‌آورند.

- اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حرمت‌الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی در این جلسه که امروز سه‌شنبه 9 اردیبهشت در محل سالن دریای نور هتل استقلال تهران برگزار شد در سخنانی اظهار کرد: به طور حتم برگزاری این نشست می‌تواند نقش مهمی در توسعه و تقویت روابط گردشگری ایران با سایر کشورها داشته باشد. چرا که افرادی که زیر این سقف در این سالن گردهم جمع شده‌اند کسانی هستند که چرخ گردشگری را به حرکت در می‌آورند. از این رو از مدیران وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی صمیمانه برای برگزاری این رویداد تشکر می‌کنم.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی افزود: گردشگران سفیران صلح جهان هستند. آن‌ها ارتباط بین اقوام را گسترش می‌دهند و به صلح و هم‌زیستی کمک‌می‌کنند. چرا که گردشگری نه مرز می‌شناسند و نه تحریم. در این میان ایران به طور حتم یک کشور صلح‌دوست و امن است.

او ادامه داد: حضور تمام تورگردان‌ها را در ایران خیرمقدم می‌گوییم. ایران یک کشور بی‌نظیر است و دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه گردشگری است. تمام شهرهای ما دارای ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری هستند و بسیار دوست داشتم تورگردان‌هایی که به این رویداد دعوت شدند فرصت داشتند از شهرهای مهمی مثل مشهد، شیراز، اصفهان، بندرعباس، یزد، کرمان و ... از نزدیک بازدید می‌کردند.

رفیعی خاطرنشان کرد: بخش دولتی و خصوصی در ایران آماده تقویت همکاری‌ها برای توسعه گردشگری با کشورهای مختلف است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ