طرح توسعه باغات انگور میامی در دست اجرا است

اقتصاد ایران: میامی- رئیس جهاد کشاورزی میامی افزایش بهره وری و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی را یک ضرورت خواند و گفت: طرح توسعه باغات انگور میامی در دست اجرا است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی صبح سه شنبه در بازدید از باغات انگور میامی بابیان اینکه طرح توسعه باغات انگور میامی در دست اجرا است، ابراز داشت: هدف از اجرای این طرح‌ها افزایش بهره وری و بهبود کیفیت محصول انگور است.

وی با بیان اینکه طرح فرار از جمله اقدامات به روز برای انگور شهرستان میامی است، افزود: این روش در واقع تربیت بوته تاک به شیوه نوین است.

سیستم‌های قدیمی پاسخگو اقلیم امروز نیست

رئیس اداره جهاد کشاورزی میامی بابیان اینکه سیستم رایج پرورش انگور در ایران عموماً سیستم تربیت سنتی (جوی و پشته‌ای) است، ابراز داشت: می‌بایست از این روش‌های سنتی به سمت طرح‌های جدید پیش رفت.

حسینی با بیان اینکه تغییرات اقلیمی، بروز خشکسالی‌های اخیر و محدودیت منابع آبی بخش کشاورزی را دچار چالش کرده است، تصریح کرد: می‌بایست به دنبال افزایش کارایی مصرف آب در روش‌های نوین بود.

وی افزود: جلوگیری از آلودگی و تماس میوه با خاک، کاهش هزینه‌های تولید، کنترل بهینه آفات و بیماری‌ها و کاهش ضایعات از مزایای اجرای این طرح است.

توسعه مکانیزه شدن باغات در دست اقدام

مدیر جهاد کشاورزی میامی بابیان اینکه باغات می‌بایست به سمت مکانیزه شدن توسعه پیدا کند، ابراز داشت: این اقدامات افزایش عملکرد در واحد سطح و ارتقا عمر اقتصادی باغات را در پی خواهد داشت.

حسینی تصریح کرد: فراهم شدن امکان اجرای سیستم‌های نوین و تحت فشار آبیاری و کاهش مصرف آب از دیگر مزیت‌های اجرای طرح فراز انگور خواهد بود.

وی افزود: امکان تولید کشمش از ارقام خاص انگور که روی بوته خشک شده و به صورت مکانیزه برداشت می‌شوند، نیز در این طرح قابل انجام است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ