خراسان جنوبی پلی برای توسعه روابط اقتصادی با افغانستان و بنگلادش

اقتصاد ایران: بیرجند-استاندار خراسان جنوبی در دیدارهای مهم با تجار و مقامات کشورهای افغانستان و بنگلادش بر نقش این استان به‌عنوان کریدور اقتصادی و راهبردی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، عصر دوشنبه در دیدارهای جداگانه با مقامات افغانستان و بنگلادش، بر فرصت‌های بی‌نظیر همکاری‌های اقتصادی و تجاری در این استان تأکید کرد و آن را نقطه اتصال خشک و بازرگانی میان کشورمان و همسایگان و منطقه دانست.

در دیدار با تجار و مقامات افغانستان، هاشمی سفر اخیر خود به استان‌های فراه و هرات را فرصتی ارزشمند برای تقویت روابط اقتصادی و توسعه همکاری‌های مشترک عنوان کرد و گفت: افغانستان دارایی‌های معدنی ارزشمندی دارد و با بهره‌گیری از دانش فنی و تخصص داخلی می‌توانیم در فرآوری مواد معدنی نقش‌آفرینی کنیم.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی خراسان جنوبی در مرز ماهیرود افزود: این مرز، با سهم ۳۸ درصدی در حجم صادرات کشور، نقش حیاتی در مبادلات اقتصادی ایفا می‌کند و پروژه‌های زیرساختی مانند آسفالت مسیر ارتباطی با فراه، این قابلیت را روزافزون می‌کند.

رئیس اتحادیه بازرگانی کابل نیز در این دیدار، بر اهمیت روابط تاریخی و فرهنگی میان دو کشور تأکید کرد و آمادگی این اتحادیه را برای تسهیل ارتباطات تجاری میان فعالان اقتصادی افغانستان و استان اعلام کرد.

در ادامه، در دیداری دیگر، هاشمی با سفیر بنگلادش، پتانسیل‌های بی‌نظیر خراسان جنوبی در حوزه معادن، کشاورزی و گردشگری را معرفی و بر نیاز به توسعه همکاری‌های اقتصادی تأکید کرد.
او در این دیدار گفت: استان ما با دارا بودن ذخایر غنی زغال‌سنگ، طلا، بنتونیت و قابلیت‌های کشاورزی در محصولات باکیفیت مانند زعفران، زرشک و عناب، فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری‌های خارجی فراهم کرده است.


هاشمی افزود: طبیعت متنوع، میراث فرهنگی و جاذبه‌های طبیعی خراسان جنوبی می‌تواند مقصدی جذاب برای توسعه تبادلات گردشگری باشد و زمینه‌ای برای همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور ایجاد کند.

سفیر بنگلادش، منجورول کریم خان چودری، نیز با استقبال از سفر و دیدارهای صورت گرفته، برتمایل کشورش برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری با استان تأکید و پیشنهاد برگزاری نشست‌های مشترک میان فعالان اقتصادی دو طرف را مطرح کرد، تا مسیر برای صادرات محصولات و افزایش تبادلات تجاری هموارتر شود.

.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ