تربیت نیروی متخصص ماهر در افزایش تولید داخلی از الزامات بازار کار است

اقتصاد ایران: سنندج- مدیرکل اقتصاد و دارایی کردستان بر نقش حیاتی تربیت نیروهای متخصص و ماهر در افزایش تولید داخلی و کاهش نرخ بیکاری تاکید کرد و آن را از الزامات اساسی بازار کار کنونی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مشیرپناهی بعدازظهر دوشنبه در دیدار با سید علی علوی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای این استان، ضمن تقدیر از تلاش‌های این اداره کل در زمینه آموزش‌های مهارتی، اظهار داشت: خوشبختانه، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در سطح استان توانسته جایگاه ویژه‌ای در میان جوانان پیدا کند و این امر، زمینه‌ساز علاقه روزافزون آنان به فراگیری این آموزش‌ها شده است.

وی با اشاره به گسترش آموزش‌های مهارتی در نقاط مختلف استان، از جمله روستاها، زندان‌ها، پادگان‌ها و دانشگاه‌ها، افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان به خوبی توانسته نیازهای مهارتی جویندگان کار و شاغلین در بنگاه‌های اقتصادی گوناگون را پوشش دهد و دولت چهاردهم نیز در تلاش است تا از این آموزش‌ها در سطح استان حمایت کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان، نیز در این جلسه ضمن قدردانی از حمایت‌های اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، بیان کرد: ارائه آموزش‌های تقاضامحور و منطبق با نیازهای بازار کار، به عنوان راهبرد اصلی در برنامه‌های سال جاری این اداره کل قرار گرفته است.

سید علی علوی، ارائه آموزش‌های مهارتی با کیفیت و تخصصی، همگام با سرمایه‌گذاری‌های آتی در سطح استان، با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر برای فعالیت در حوزه‌های مختلف سرمایه‌گذاری، و همچنین تدوین پیوست مهارتی برای پروژه‌های سرمایه‌گذاری در استان را از دیگر برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جاری عنوان کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ