تشکیل کارگروه بررسی حادثه آتش‌سوزی بندر رجایی در وزارت صمت

اقتصاد ایران: قائم‌مقام بازرگانی وزیر صمت از تشکیل کارگروه تخصصی بررسی حادثه آتش‌سوزی به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: خسارات وارده بیشتر در بخش کالاهای وارداتی بوده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدصادق اعلام کرد: در اولین ساعات انتشار خبر حریق در بندر شهیدرجایی جلسه بررسی ابعاد حادثه با تشکیل کارگروهی متشکل از کارشناسان بخش صنایع و بازرگانی با مسئولیت بنده آغاز شد.

وی افزود: برای بررسی میدانی، کارشناسان اداره‌ کل صمت استان و یک نفر نماینده از ستاد وزارت در محل حادثه مستقر شده است.

مفتح گستره آتش‌سوزی و خسارات وارده را بیشتر در بخش کالاهای وارداتی دانست و تاکید کرد: برآورد اولیه و بازدید از صحنه آتش‌سوزی نشان می‌دهد که سرایت آتش در کانتینرهای دپو شده کالاهای وارداتی رخ داده و به نهاده‌های تولید در این حادثه آسیب چندانی وارد نشده است.

رئیس کارگروه تخصصی بررسی حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی اطمینان داد که تولید و نهاده‌های آن از آسیب در امان مانده‌ و در لحظات اولیه نسبت به ایمن‌سازی و تخلیه کالاهای ضروری اقدام لازم انجام شده است.

مفتح ابراز امیدواری کرد: با رصد کامل بخش تولید و نیازمندی‌های آن علاوه بر نظارت معمول، زنجیره تامین و تولید در سایر کشور با ثبات است و هرگونه اعلام نیاز استانی به سرعت تامین می‌شود.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نظارت مستمر بر زنجیره تولید و تامین را از برنامه‌های اصلی وزارت صمت عنوان کرد و دسترسی به اطلاعات جامع را عامل تسریع در تامین کسری موجود و تعادل‌بخشی به بازار دانست.

وی تصریح کرد: بر اساس دستور وزیر صمت این کارگروه با تعامل و همکاری مجموعه‌های مسئول، روند بررسی جوانب حادثه، میزان خسارت و جبران آن از مجاری قانونی را در دستور کار فوری قرار داده است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ