گسترش همکاری‌های صنعتی ایران و کامرون در راستای توسعه اقتصادی

اقتصاد ایران: اصفهان - نماینده وزارت صنعت کامرون، بر پتانسیل‌های بالای فناوری و صنعتی ایران تأکید کرد و از برنامه‌های دو کشور برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آکوانماینده وزارت صنعت کامرون در بازدید از غرفه «سرمایه‌گذاری در نصف جهان صادرات به همه جهان اکسپو ۲۰۲۵» با اشاره به پتانسیل‌های بالای فناوری و صنعتی ایران، به ویژه در استان اصفهان، اظهار کرد: ایران با دارا بودن تکنولوژی‌های پیشرفته و تسهیلات ویژه برای انتقال دانش، یکی از شرکای کلیدی کامرون در توسعه صنعتی خواهد بود.

وی با تأکید بر نقش ایران به عنوان «کریدور تجاری و سرمایه‌گذاری بین آفریقا و آسیا» و تأکیدات رئیس‌جمهور ایران، مسعود پزشکیان، در زمینه تسهیل مراودات تجاری افزود: ما به دنبال گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های داروسازی، صنایع پیشرفته و زیرساخت‌های تکنولوژیک هستیم و بازدید از صنایع اصفهان را در دستور کار داریم.

نماینده وزارت صنعت کامرون همچنین به اشتراکات فرهنگی و اقلیمی بین دو کشور اشاره کرد و گفت: نزدیکی فرهنگ مردم ایران و کامرون، بستر مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی فراهم کرده است و ما ایران را به عنوان یکی از بازارهای اصلی خود انتخاب کرده‌ایم و در سال‌های آینده این همکاری‌ها را گسترش خواهیم داد.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده روابط دو کشور، اظهار کرد: این نمایشگاه گام مهمی برای آغاز فصل جدید همکاری‌هاست و ما به نتایج مثبت آن اطمینان داریم.

آکوا اضافه کرد: این اظهارات در چارچوب برنامه‌های دولت کامرون برای توسعه شراکت با کشورهای دارای فناوری‌های پیشرفته مطرح شده و انتظار می‌رود در ماه‌های آینده، هیأت‌های تجاری و صنعتی دو کشور مذاکرات خود را برای عملیاتی کردن این توافق‌ها آغاز کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ